UVVA ARNHEM organiseert introductiedag bij Eldenia

_KL_6099Sinds jaar en dag is de UVVA dé toonaangevende voetbalacademie voor meiden in Utrecht en omstreken. Kort geleden is melding gemaakt van het feit dat de UVVA in samenwerking met vv Eldenia gaat starten met het organiseren van trainingen voor voetbalmeiden in de regio Arnhem en omstreken. Zoals de planning er momenteel uitziet gaan de regionale trainingen in de eerste week van oktober 2018 op de woensdag (na)middag van start. Om voetbalmeiden kennis te laten maken met UVVA ARNHEM, zal in de maand juni bij vv Eldenia een introductiedag worden georganiseerd. Verwachting is dat de introductie in de derde week van juni op woensdagmiddag zal worden gehouden. Ook voor keepsters is er een speciaal programma.

Opgeven introductiedag
Heb je interesse om deze dag van dichtbij mee te maken? Stuur dan een mailtje naar info@uvva.nl en vermeld hierbij jouw naam, geboortedatum, vereniging en positie. Zodra de dag is vastgelegd zullen we jou hierover informeren.

Inschrijven voor oktober
Ben je er nu al voor jezelf uit en heb je besloten dat je vanaf oktober wilt gaan deelnemen aan de regionale trainingen van UVVA ARNHEM? Download in dat geval het inschrijfformulier  en mail dit na het invullen van jouw gegevens naar info@uvva.nl. Uiteraard ben je nog steeds welkom op de introductiedag.

UVVA-Inschrijfformulier-2018 versie 19-4-2018

Nadat je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, ontvang je een bevestiging van aanmelding.

Voetballen en studeren in Amerika

Volg je een opleiding op MBO4, HAVO of VWO niveau? Doe je binnen nu en een jaar eindexamen? Heb je nog geen keuze gemaakt over een vervolgopleiding?
Ben jij díe voetbalster die het verschil kan maken? Durf jij jouw eigen grenzen op te zoeken? Of ga je nog een stap verder?

Maak vrijblijvend een afspraak met de UVVA over voetballen en studeren in Amerika en ontdek jouw mogelijkheden.

Omslag folder WSCA

UVVA in het nieuwe seizoen actief in Arnhem

Liona Shirt UVVA ARNHEMEldenia is gelukkig om te melden dat zij in het seizoen 2018 – 2019 gaat starten met de voetbalacademie voor meiden. Eldenia kiest met de UVVA voor kwaliteit van de opleiding. De academie zal door John Kaersenhout worden geleid; de huidige trainer-coach van Eldenia Vrouwen 1 uitkomend in de landelijke hoofdklasse. Eldenia Vrouwen 1 is op jacht naar de periodetitel wat uitzicht biedt op een plek in de Topklasse Vrouwen. John is niet alleen KNVB docent maar heeft ook al zijn sporen als trainer verdiend. Zo werd hij in 2015 Nederlands kampioen in de Topklasse met zijn toenmalige club Saestum. Ook leidt John al 4 jaar met succes de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) en heeft hij inmiddels veel talenten zien doorstromen naar de hoogste regionen van het vrouwenvoetbal. De UVVA is tevens als intermediair voor voetbalmeiden die willen voetballen en studeren in Amerika een nieuwe weg ingeslagen. Inmiddels heeft de UVVA een breed netwerk opgebouwd aan de andere kant van de oceaan. De voetbalacademie bij Eldenia is toegankelijk voor alle voetballende meiden ongeacht het niveau. Natuurlijk zal de eigen motivatie van voetbalmeiden mede bepalend zijn voor hun eigen succes. Het creëren van de randvoorwaarden en de technische uitvoering ligt in handen van Eldenia en de UVVA. De academie zal op een doordeweekse middag/avond centrale trainingen gaan verzorgen voor meiden binnen- en buiten de regio Arnhem. Voor aanvullende informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de UVVA; info@uvva.nl.
Met regelmaat zullen updates via de bekende social media kanalen worden gedeeld.

UVVA Utrecht o15/o17 speelt nuttige oefenwedstrijd

Prachtig weer, een hoop vrolijke gezichten, hard werken tijdens de ochtendtraining en de dag afsluiten met een mooie oefenwedstrijd. Dit alles vond deze ochtend plaats op de complex van COV DESTO, de “thuishaven” van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. UVVA Utrecht o15/o17 speelde een zeer nuttige oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van DVSU. Het werd een overwinning met het kleinst mogelijke verschil; 4 – 3 voor de meiden van de UVVA. Duidelijk was dat beide teams aan elkaar waren gewaagd, want DVSU ging voortvarend van start, maar de gelijk opgaande strijd werd uiteindelijk beslist doordat UVVA dus net 1 doelpunt meer scoorde dan haar opponent. DVSU; bedankt voor deze nuttige wedstrijd en graag tot een volgende keer!IMG_7667

Zondag 8 april start 3de blok

uvvawaterwijkOp zondag 8 april as start de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) met het 3de en laatste trainingsblok van dit seizoen.

Waarom UVVA?
UVVA biedt extra trainingen én wedstrijden naast de activiteiten bij jouw eigen voetbalclub. Dat doen we met gediplomeerde trainers die jarenlang ervaring hebben in het meiden- en vrouwenvoetbal. Plezier staat absoluut voorop bij het verbeteren van jouw voetbalkwaliteiten. Zoals bij velen bekend is COV DESTO in Vleuten de trainingslocatie. Met onze trainingsmethode gaan wij ervoor zorgen dat je ook daadwerkelijk (nog) beter gaat voetballen. Je leert niet alleen de functionele vaardigheden, maar je leert ook je inzicht in het spel te vergroten. Als je het spel beter kunt “lezen” ben je in staat om bepaalde spelsituaties beter en sneller te herkennen waardoor je nóg sneller betere keuzes gaat maken.

Evenals voorgaande edities hebben we ook voor keepsters een specifiek programma. Jouw vaardigheden als individu, maar ook jouw rol binnen het team worden behandeld zodat je alle belangrijke facetten van het keepersvak onder de knie krijgt. Wij streven naar een topsportklimaat en een veilige leeromgeving zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Wil jij ook deel uitmaken van een groep supergemotiveerde voetbalmeiden en wil jij dus het beste uit jezelf halen? Ga snel naar www.uvva.nl en schrijf je snel in zodat jij op zondag 8 april kunt starten! Vragen? Mail naar info@uvva.nl. Tot snel bij de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie!

Zondag 1 april paasontbijt bij de UVVA

paasontbijt 1 aprilIn het verleden was het al de gewoonte om tijdens pasen door te blijven trainen. Ook dit jaar zal de UVVA voor de speelsters een paasontbijt organiseren. Zwaar tafelen gaat het niet worden, want direct na afloop van het ontbijt worden de voetbalschoenen weer aangetrokken. Zo zal de laatste training van het 2de blok feestelijk worden afgesloten. Het paasontbijt start om 09:30 uur. De ervaring leert dat de speelsters veelal binnen het halfuur staan te trappelen om het veld op te gaan. Geen mooier moment om dié energie direct op het veld om te zetten in een actieve bezigheid; voetballen.

Een weekje later, op zondag 8 april, gaat het volgende blok alweer van start. Waarom wachten? Gewoon lekker door blijven voetballen tot aan de zomer. Voor meer informatie over trainen bij de UVVA, stuur een email naar info@uvva.nl.

Direct inschrijven kan natuurlijk ook! UVVA-Inschrijfformulier-2017-2018 versie 19-2-2018

UVVA geniet van prachtig lenteweer

foto proeftrainingHet was even wennen; een uurtje korter slapen, want de zomertijd is met ingang van afgelopen weekend ingegaan. De UVVA heeft een abonnement op mooi weer, want het was gelijk raak! Een heerlijk zonnetje en een aangename temperatuur zorgen voor de juiste ingrediënten tijdens de UVVA trainingsdag. Een bijzondere dag welke in het teken stond van de proeftraining. Zo konden fanatieke voetbalmeiden kennis maken met de UVVA in al haar facetten; speelsters, trainers, het mooie complex in Vleuten en natuurlijk voetbal, véél voetbal. De meiden hadden er zin in want het fanatisme spatte er direct vanaf. Gevecht om de bal, het showen van de voetbalskills, het samenspel en natuurlijk doelpunten maken. Ook de keepsters gaven vol gas; de ene duik nog mooier dan de andere. Op zondag 1 april – en dat is geen grapje – organiseert de UVVA een paasontbijt voor de speelsters. Daarna zal er wederom worden getraind met hopelijk weer mooi weer. Een week later – zondag 8 april – start de UVVA met het 3de en laatste blok van dit seizoen. Zorg dat je niets mist en meldt je snel aan. Voor een impressie van de training, zie goalphoto.nl

UVVA-Inschrijfformulier-2017-2018 versie 19-2-2018

Gratis proeftraining

Wil je weten hoe het is om mee te trainen bij de UVVA? Meldt je dan snel aan voor de gratis proeftraining op zondag 25 maart a.s!

proeftraining gratisDe proeftraining is met name bedoeld voor speelsters die overwegen om extra trainingsuren te maken en op deze manier kennis kunnen maken met de UVVA. Hiermee wordt een drempel weggenomen, want als de bal eenmaal rolt en eenieder druk bezig is met de training, dan voelt dit al snel heel vertrouwd. De UVVA trainingen vinden plaats in een omgeving met allemaal 100% gemotiveerde meiden.

Het gaat om het individu met ambities. Natuurlijk kan er sprake zijn van het feit dat er meerdere speelsters uit  één team zijn die hier serieus voor open staan; de proeftraining is niet bedoeld als een teamclinic. Deze worden vaak ervaren als een leuk teamuitje en daar blijft het vaak ook bij. Tijdens de proeftraining worden speelsters onderverdeeld onder de huidige UVVA-meiden om zodoende het gevoel van de UVVA in haar natuurlijke, bijzondere omgeving te ervaren.

Wellicht bevalt de proeftraining jou zo goed dat je besluit dat jij ook deel wilt uitmaken van de UVVA. En natuurlijk is dit mogelijk, want op zondag 8 april start de UVVA met een nieuw trainingsblok. Zo ben je op de zondagen tot en met eind juni verzekerd van een heerlijke bezigheid en dit ook nog eens in de mooiste maanden van het jaar. Aanmelden voor de proeftraining? stuur vandaag nog een mail naar info@uvva.nl.

A.s. zondag oefenwedstrijden UVVA Utrecht o11 en o13

Wanneer de weergoden mee willen werken zal het zondag niet alleen droog, zonnig en fris zijn, maar ook gezellig druk op het complex van COV DESTO. De teams van UVVA Utrecht mo11 en mo13 spelen dan een oefenwedstrijd. UVVA Utrecht mo11 start om 10:15 uur tegen FC Delta Sports ’95 mo11. UVVA Utrecht mo13 start om 11:30 uur tegen de leeftijdsgenoten van DVSU. De reguliere training van de overige UVVA meiden start ook om 10:15 uur, dus lekker veel voetbal aan de Componistenlaan 1 in Vleuten!

VS Delta Sports

VS DVSU