Introductiedag groot succes !!

Het complex van Desto was gehuld in de rood-witte kleuren van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie.Het verwachte aantal van 80 was bereikt en al vroeg in de ochtend arriveerden de eerste deelneemsters. Na het aanmelden hadden zij de gelegenheid om alvast het rood met witte UVVA-tenue te passen. Meerdere speelsters lieten zich al verleiden om ook maar direct het presentatiepak te passen. Waarom niet? Het was aanwezig…

Om 11:00 uur was het dan zover, de opening van de Introductiedag en tevens het startschot voor de Academie. Alle deelneemsters, ouders en overige belangstellenden namen plaats op de tribune van het hoofdveld. Binnen enkele minuten konden de overgebleven (lege) stoelen worden geteld, en dat waren er dus niet zoveel meer; ruim 160 aanwezigen. Na een kort praatje mochten de jongste groepen alvast naar het kunstgrasveld waar zij werden opgewacht door de trainers van de Academie. Om 12:00 uur werden de allerjongsten afgelost en was het de beurt aan de oudere groep speelsters.

Over het verloop van de dag kan de organisatie kort en krachtig zijn: Het was meer dan waarop de organisatie had gehoopt: een geweldige opkomst, een heerlijke training van de altijd enthousiaste trainers en….een weerzien van vele bekende gezichten.

Niet alleen de zon, maar ook de speelsters, de ouders en de organisatie, zorgden ervoor dat het een dag vol warmte was……..

Een mooie fotoserie staat nu HIER online !
intuvva

Bijna 80 aanmeldingen voor de Introductiedag

Op 10 april tegen klokslag 24:00 uur stond de teller voor de Introductiedag van 13 april 2014 op 77 aanmeldingen. Dat belooft aanstaande zondag een mooie dag te worden.

Op deze dag is het mogelijk om tussen 10:00 uur en 11:00 uur, én na afloop van de training, kleding te passen.

Voor de trainingen van de UVVA-Voetbalschool, welke zal starten op zondag 11 mei, hebben zich inmiddels 33 deelneemsters aangemeld.

De verwachting is dan ook dat dit aantal na de Introductiedag behoorlijk zal toenemen.

Informatie over de Introductiedag op 13 april 2014

uvva in de krantAnderhalve week na de oprichting van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie staat de teller voor de Introductiedag al op bijna 50 deelneemsters. Niet alleen vanuit de provincie Utrecht komen de aanmeldingen binnen; ook speelsters uit Zeeland, Noord-Brabant en Overijssel hebben belangstelling getoond. Hier zitten zelfs aanmeldingen voor deelname aan de trainingen van de UVVA-Voetbalschool bij welke zullen starten op zondag 11 mei.

Het aanvangstijdstip voor de Introductiedag van a.s. zondag, 13 april is inmiddels vastgesteld op 11:00 uur. Naar verwachting zal de Introductiedag tot 13:00 uur duren.

De dag zal worden geopend met een voorstelrondje en een presentatie over de organisatie. Na afloop van de presentatie om 11:45 uur kunnen de aanwezige speelsters zich gereedmaken voor de Introductietraining welke tot 13:00 uur zal duren.

Voorafgaande aan de opening, en na afloop van de training worden speelsters in de gelegenheid gesteld om het tenue van de UVVA te passen, zodat bij eventuele aanmelding voor deelname aan activiteiten van de UVVA-Voetbalschool de correcte kledingmaten kunnen worden vermeld (en na bevestiging besteld).

Belangrijk om te weten: vaak worden ze niet met nadruk genoemd, maar ook zij zijn onmisbaar voor hun team; niets voor niets dragen zij rugnummer 1;

keepsters zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie.

De mogelijkheid tot aanmelding voor de Introductiedag blijft nog openstaan.

Niet alleen speelsters, maar ook (vertegenwoordigers van) verenigingen zijn bij deze van harte uitgenodigd!