Nieuw trainingsblok start op zondag 2 april

20160415_164523-1Op 2 april start de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) met een nieuw blok welke bestaat uit 9 activiteiten in de vorm van trainingen en/of (internationale) wedstrijden/toernooien.

Speelsters die interesse hebben om zich op een hoger niveau te ontwikkelen kunnen zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier.  Deze is te vinden aan de linkerzijde van onze website www.uvva.nl onder de button “Aanmelden”. Vul het zo snel mogelijk in en mail het naar info@uvva.nl.

Het volledige overzicht van alle blokken in dit seizoen is eveneens op de genoemde pagina terug te vinden. Geïnteresseerde speelsters hoeven niet te wachten totdat het volgende blok van start gaat. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden en indien gewenst direct instromen in het Talent Ontwikkelings Programma van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@uvva.nl. Tevens behoort een kennismakingsgesprek tot de mogelijkheden. Ook hiervoor kun je een mail sturen naar info@uvva.nl.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.