logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA trainingen; nu al populair bij SV Achterveld

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA trainingen; nu al populair bij SV Achterveld

UVVA trainingen; nu al populair bij SV Achterveld

Introductietraining UVVA (2)Wat begon met de introductietraining in Achterveld, krijgt nu al zichtbaar gestalte in de vorm van een populaire omgeving voor meiden die meer willen dan alleen een potje voetbal. SV Achterveld voldoet zonder enige twijfel aan deze voorwaarde; alles is tot in de puntjes verzorgd en dat maakt dat de meiden optimaal kunnen werken aan hun ontwikkeling. Beter worden in aanvallen, verdedigen en omschakelen. Met name het aspect “aanvallen” zal een centrale rol krijgen in de trainingen, om zodoende de technische vaardigheden in combinatie met het spelinzicht te kunnen ontwikkelen. Ook de doelverdedigsters draaien hun trainingsprogramma om hun specifieke vaardigheden in te kunnen zetten tijdens de wedstrijden bij hun eigen vereniging. Daarnaast is het de bedoeling om na verloop van tijd het geleerde in praktijk te brengen tijdens Achterveld-UVVA (2)wedstrijden van UVVA teams.
7 oktober vond de eerste training plaats en wie alsnog wilt aansluiten is van harte welkom. Overigens kan SV Achterveld vóór eind oktober rekenen op een team uit Spakenburg dat haar gewonnen cheque voor een gratis clinic komt verzilveren. Voor nadere informatie over de UVVA trainingen bij “SVA” , stuur een mail naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties