Aanmelden voetbalacademie

Liona Shirt

Liona kleding

 

Aanmelden vervolgtrainingen

Speelsters die reeds deelnemen aan activiteiten van de Academie, kunnen zich voor de vervolgtrainingen aanmelden door middel van het hiertoe bestemde inschrijfformulier. Het aanschaffen van een nieuw tenue voor deze categorie speelsters is niet “verplicht”. Is aanschaffen van een nieuw tenue gewenst, dan kan de deelneemster dit tot 1 oktober 2017 via de UVVA bestellen.

UVVA-Inschrijfformulier-2017-2018 (Word)

UVVA-Inschrijfformulier-2017-2018 2 (PDF)

De kosten van een deelnamepakket zijn:  € 115,-. Voor dit bedrag krijgt de deelneemster:

- 9 contactmomenten (trainingen en/of wedstrijden/toernooien)

Aanmelden nieuwe deelneemster

Kledingvoorschrift:
De UVVA hanteert een eigen kledinglijn. Deelnemen in het UVVA tenue aan UVVA activiteiten is dan ook verplicht. Deze bestaat uit sokken, broek, shirt en kan tot 1 oktober 2017 tegen de aanbiedingsprijs worden aangeschaft, mits het tenue in combinatie met het trainingspak word besteld. Bestellen kan via het inschrijfformulier. Tevens treft u hierop de prijzen aan.

Tijden:
Trainingen: Zondag 10:15 uur – 11:30 uur bij COV DESTO, Componistenlaan 1 in Vleuten.
Wedstrijden: Zondag op nader te bepalen data, tijdstippen en locatie.
Toernooien: Zaterdag of zondag op nader te bepalen data, tijdstippen en locatie.

Prijs per blok:
De prijs is voor elk blok gelijk: € 115,= (exclusief kledingpakket bij eerste deelname) per inschrijving voor 9 activiteiten.

Betaling:
Betaling geschiedt door overschrijving op rekeningnummer: NL45 INGB 0006270745 t.n.v. Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie te Zijderveld o.v.v. “Inschrijving blok 1/2/3 + naam speelster”. Gelieve de deelnemersbijdrage te voldoen bij inschrijving.

Vanaf 1 oktober 2017 dient kleding rechtstreeks te worden besteld en afgerekend tegen de dan geldende prijzen via https://www.lionasoccer.com/.

Comments are closed.