Doelstelling

Naast haar reguliere clubactiviteiten, een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het individu door,het aanbieden van extra voetbalactiviteiten op een niveau dat het beste aansluit bij het niveau, de beleving en de vaardigheden van het individu. Tactische (intentie) en technische (uitvoering) vaardigheden zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Het trainen, coachen en begeleiden van de speelster in een veilig leerklimaat zodat zij (nog) meer plezier zal beleven aan het spel voetbal.

De speelster inzicht bieden voor haar omgeving zodat zij zich (nog) meer bewust zal worden gemaakt van haar (eigen) rol, niet alleen binnen het team, maar ook daarbuiten.
Met andere woorden: welke randvoorwaarden kunnen gezamenlijk worden gecreëerd, zodat eenieder (speelster, trainer, ouder, club) optimaal plezier zal beleven aan het spel voetbal.

Fungeren als inspiratiebron voor verenigingen om de speelster binnen de eigen club (nog) beter te kunnen helpen in haar ontwikkeling, waardoor de speelster geprikkeld zal blijven om het beste uit zichzelf te blijven halen, zodat zij (nog)  meer  plezier zal beleven aan het spel voetbal.
uvva

 

Comments are closed.