logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA promotiefilm

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA promotiefilm

UVVA promotiefilm

uvva folderSinds mei 2014 zijn de UVVA speelsters elke zondag in Vleuten op de vaste thuisbasis DESTO druk bezig met het verbeteren van o.a. hun spelinzicht en voetbalvaardigheden. Inmiddels heeft de Academie ook in Achterveld afgetrapt en is het voor speelsters uit de omgeving van Noord-Oost Utrecht een stuk korter reizen om de extra trainingen te volgen.

Wekelijks trainen nu dus bijna 90 meiden (waarvan bijna 15 keepsters) extra bij de UVVA om nóg beter te worden en niet zonder resultaat; in de afgelopen periode hebben meerdere speelsters, die naast hun clubactiviteiten ook bij de UVVA trainen, een uitnodiging ontvangen van de KNVB. Dat voelt als een extra beloning. Hard werken, veel (en gericht) trainen, zorgen voor een goede balans als het gaat om voeding en rust. Wat doe je ervoor en wat laat je ervoor?
De promotiefilm over de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie geeft je niet alleen het gevoel van zomaar een partijtje voetbal. Het is meer dan dat, véél meer! Een omgeving waarin het spel optimaal wordt gespeeld, geleerd en beleefd. Trainen en wedstrijden met mooie, flitsende acties. Dat meiden ook heel goed kunnen voetballen, hoeven ze allang niet meer te bewijzen; ze laten het gewoon zien. Laat je meevoeren door een korte registratie, luister en zie waar het allemaal voor bedoeld is.
Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties