logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

De omgeving

Ouders vinden het fijn om hun kinderen op een leuke manier bezig te zien met voetbal. Vanaf de verzameltijd tot aan het moment waarop eenieder weer huiswaarts keert, staat de urenwijzer  van de klok 2 cijfers verder.

Tijdens de voetbalactiviteiten,  biedt de omgeving  voldoende mogelijkheden om op een gezonde en creatieve wijze invulling te geven aan de dag. Op het complex bevinden zich meerdere hard-court tennisbanen. Daarnaast ligt er ook een baan voor liefhebbers van Jeu de Boules. Informatie over eventueel gebruik kan worden ingewonnen bij de beheerder van het complex.

Voor de natuurliefhebber wacht pal naast het complex een wandeling door het jonge Maximapark. Hardlopers en fietsers komen hier ook gegarandeerd aan hun trekken. Even bijkomen in het Parkrestaurant en de weg kan weer worden vervolgd.
©UVVAAan de Noordzijde van het sportpark is het heerlijk vertoeven aan de Haarrijnseplas en dat allemaal op zeer beperkte loopafstand. Bij mooi weer is er toezicht en voor wie het niet kan laten; een frisse duik.

Vergeten om boodschappen in huis te halen? Ook geen probleem; Linksaf, 5 minuten rijden en het winkelcentrum van Vleuten is bereikt. Rechtsaf, 5 minuten en u bent al bij The Wall, een gebouw met een opvallend uiterlijk wat niet over het hoofd gezien kan worden. Een enorme outletstore op het gebied van sport is hier onder andere in gehuisvest. Eenmaal de afrit genomen vanaf de snelweg is er nog een gebouw dat de automobilist niet kan missen. Een bijzondere horeca gelegenheid wat de naam ”Foodspot” draagt, met tal van restaurants. Eenmaal geparkeerd op de ruime parkeerplaats van het sportcomplex is een korte wandeling voldoende om te ontdekken wat “Foodspot” te bieden heeft.
©UVVA

Nog nooit de Domtoren in hartje Utrecht gezien? 15 minuten rijden en dan kan deze ook van het wensenlijstje. Winkelcentrum Bisonspoor Maarssenbroek is op bepaalde zondagen ook geopend, op nog geen 10 minuten rijden van het sportpark.