logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Even Voorstellen

Dit is UVVA

UVVA staat voor Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. Voortgevloeid uit de academie welke ooit was opgezet om de toenmalige vrouwentak van FC Utrecht te voeden. Niet vreemd dat de wortels van de UVVA in Utrecht hun oorsprong vinden. Inmiddels is de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie niet meer weg te denken uit de wereld van het vrouwenvoetbal. De UVVA biedt ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten extra willen ontwikkelen, maar richt zich met name op extra gemotiveerde speelsters in de categorie tot en met 17 jaar. De academie werkt met een vaste groep van gediplomeerde train(st)ers. De trainers hebben een jarenlange ervaring in het meidenvoetbal.

De UVVA biedt extra trainingen én wedstrijden voor de speelsters naast hun activiteiten bij de eigen voetbalclub. Plezier staat absoluut voorop bij het verbeteren van de voetbalkwaliteiten.

De UVVA maakt gebruik van een trainingsmethode waardoor speelsters ook daadwerkelijk beter gaan voetballen. Speelsters leren niet alleen de functionele vaardigheden, maar zij leren ook het inzicht in het spel te verbeteren. Het spel beter “lezen”, spelsituaties sneller herkennen en hierdoor (nog) sneller en betere keuzes maken. Voor keepsters is er een specifiek programma. Individuele vaardigheden, maar ook de rol binnen het team worden behandeld zodat alle belangrijke facetten van het keepersvak worden aangeleerd.

De UVVA streeft naar een topsportklimaat en een veilige leeromgeving zodat speelsters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit vindt niet alleen binnen de lijnen plaats, maar ook door het adviseren van ouders, belangstellende clubtrainers en (bege)leiders om zodoende het spelplezier voor alle betrokkenen te vergroten. Wat de UVVA doet, is dus een aanvulling op de reguliere clubactiviteiten.

Maar wat doet de UVVA nog meer?

De UVVA ondersteunt clubkader van meidenteams door middel van theoretische en praktijkgerichte scholingen/themabijeenkomsten.
De UVVA biedt clinics aan voor meidenteams van verenigingen; dit kan dus ook bij de eigen vereniging plaatsvinden.
De UVVA komt ook op locatie voor een clinic tijdens bijvoorbeeld een meidenvoetbaldag, vriendinnendag of een toernooi.
De UVVA kan een clinic bij de vereniging combineren met (bij)scholing van het kader van de vereniging.
Maak vrijblijvend een afspraak via info@uvva.nl, of door middel van het contactformulier.

Ons Team

Directie

mkdf-team-image

John Kaersenhout

Directeur

Patrick van de Sande

Adviseur en Public Relations

Trainers

mkdf-team-image

Marvin Eersteling

Trainer
mkdf-team-image

Olav Westerink

Trainer
mkdf-team-image

Jur Offerman

Trainer

Hakim Bokzini

Trainer

Hans Sanders

Trainer

Rowena Blankestijn

Trainer

Keepercoaches

mkdf-team-image

Gerit van de Werken

Keepercoach
mkdf-team-image

Amber Eken

Keepercoach

Ondersteunend Personeel

mkdf-team-image

Cees van de Burgt

Facilitaire Zaken