logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Even Voorstellen

Dit is UVVA

UVVA staat voor Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. Voortgevloeid uit de academie welke ooit was opgezet om de toenmalige vrouwentak van FC Utrecht te voeden. Niet vreemd dat de wortels van de UVVA in Utrecht hun oorsprong vinden. Inmiddels is de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie niet meer weg te denken uit de wereld van het vrouwenvoetbal. De UVVA biedt ruimte voor meiden die hun voetbalvaardigheden willen ontwikkelen, maar richt zich met name op extra gemotiveerde speelsters in de categorie tot en met 17 jaar. De trainersstaf van de academie bestaat uit een team van gediplomeerde train(st)ers. Daarnaast hebben zij jarenlang ervaring in het meidenvoetbal.

De UVVA biedt speelsters een interessant opleidingsprogramma . Plezier loopt hier als een rode draad doorheen. Een absolute must om de voetbalkwaliteiten verder te verbeteren.

De UVVA maakt gebruik van een trainingsmethode waardoor speelsters ook daadwerkelijk beter gaan voetballen. Speelsters leren niet alleen de functionele vaardigheden, maar zij leren ook het inzicht in het spel te verbeteren. Het spel beter “lezen”, spelsituaties sneller herkennen en hierdoor (nog) sneller en betere keuzes maken. Voor keepsters is er een specifiek programma. Individuele vaardigheden, maar ook de rol binnen het team worden behandeld zodat alle belangrijke facetten van het keepersvak worden aangeleerd.

De UVVA streeft naar een topsportklimaat en een veilige leeromgeving zodat speelsters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit vindt niet alleen binnen de lijnen plaats, maar ook door het adviseren van ouders, belangstellende clubtrainers en (bege)leiders om zodoende het spelplezier voor alle betrokkenen te vergroten.

Maar wat doet de UVVA nog meer?

De UVVA ondersteunt clubkader van meidenteams door middel van theoretische en praktijkgerichte scholingen/themabijeenkomsten.
De UVVA biedt clinics aan voor meidenteams van verenigingen; dit kan dus ook bij de eigen vereniging plaatsvinden.
De UVVA komt ook op locatie voor een clinic tijdens bijvoorbeeld een meidenvoetbaldag, vriendinnendag of een toernooi.
De UVVA kan een clinic bij de vereniging combineren met (bij)scholing van het kader van de vereniging.
Maak vrijblijvend een afspraak via info@uvva.nl, of door middel van het contactformulier.

Ons Team

mkdf-team-image

John Kaersenhout

Directeur
mkdf-team-image

Ivana van Walstijn

Social Media

Trainers

mkdf-team-image

Marvin Eersteling

Trainer
mkdf-team-image

Olav Westerink

Trainer
mkdf-team-image

Jur Offerman

Trainer
mkdf-team-image

Amber Eken

Trainer
mkdf-team-image

Gerrit van de Werken

Trainer
mkdf-team-image

Maaike Blom

Trainer
mkdf-team-image

Hans Sanders

Veldcoördinator
mkdf-team-image

Cees van de Burgt

Kantinebeheer