logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Doelstelling

Doelstelling

De doelen van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) zijn gericht op het ontwikkelen van talentvolle voetbalsters en het bevorderen van het vrouwenvoetbal in de regio Utrecht. Hier zijn enkele belangrijke doelen van de UVVA:

Ontwikkeling van individuele spelers: Het belangrijkste doel van de UVVA is om elke individuele speelster te helpen bij haar technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. De academie streeft ernaar om spelers te begeleiden naar hun eigen topniveau en hen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en zelfvertrouwen.

Toonaangevende opleider zijn: De UVVA heeft als doel om een toonaangevende voetbalopleider in de regio Utrecht te zijn, waar getalenteerde voetbalsters de beste coaching en faciliteiten kunnen ontvangen om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Competitief succes: De UVVA wil competitief succes behalen in de regionale jeugdcompetities en streven naar het behalen van topresultaten in de competitie.

Talentidentificatie en -ontwikkeling: Een belangrijk doel is om getalenteerde voetbalsters te identificeren en hen een gestructureerd en uitdagend trainingsprogramma te bieden om hun potentieel volledig te benutten.

Maatschappelijke betrokkenheid: De UVVA heeft als doel om een positieve kracht te zijn in de gemeenschap en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jonge voetbalsters, zowel binnen als buiten het veld.

Vrouwenvoetbal bevorderen: De UVVA wil het vrouwenvoetbal in de regio Utrecht bevorderen en het bewustzijn vergroten over de mogelijkheden voor meisjes en vrouwen in de sport.

Creëren van een ondersteunende gemeenschap: De academie streeft ernaar om een ondersteunende en inclusieve gemeenschap te creëren waarin spelers, ouders, coaches en andere stakeholders zich gewaardeerd voelen en zich kunnen inzetten voor het gezamenlijke doel van de UVVA.

Netwerken en samenwerken: De UVVA heeft als doel om strategische samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere voetbalclubs, sportbonden, scholen en gemeenschappen om kansen te vergroten en kennis te delen.

Door deze doelen na te streven en voortdurend te streven naar verbetering en groei, kan de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie haar missie verwezenlijken en een verschil maken in het leven van jonge voetbalsters in de regio Utrecht.