logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Nieuwe aanmelding

Pakketten

Online inschrijven

UVVA seizoen

Het UVVA seizoen bestaat uit 4 blokken, waarvan elk blok uit 8 activiteiten bestaat.

Seizoensblok per periode
– Blok 1 (medio september / medio november)
– Blok 2 (eind novenber / medio februari)
– Blok 3 (begin maart / eind april)
– Blok 4 (begin mei / eind juni)

Trainingen binnen het tijdsblok
Utrecht: Zondag tussen 09:00 – 13:00 uur bij COV DESTO

Proeftraining
Kennismaken met de UVVA? Vraag dan een UVVA Proeftraining aan en ervaar de training zoals dit wekelijks wordt aangeboden aan de speelsters van de UVVA. Na afloop van de proeftraining heb je de mogelijkheid om je definitief in te schrijven voor het Zilverpakket of het Goudpakket.

De proeftraining vindt plaats op een gezamenlijk af te spreken moment.

Voorwaarde;
De proeftraining is voor speelsters die niet eerder hebben deelgenomen aan een UVVA-activiteit. Na afloop van het actieve blok heeft de speelster de mogelijkheid zich in te schrijven voor het volgende blok. Hierbij kan zij dan een keuze maken tussen het Zilverpakket (blok 1, 2, 3 of 4) of Goudpakket (alleen met ingang van blok 1).

Zilverpakket (standaardpakket)
Met de aanschaf van het Zilverpakket is de deelneemster verzekerd van deelname aan activiteiten van de UVVA vanaf de eerste training van een nieuw trainingsblok. Het Zilverpakket (kosten € 137) staat gelijk aan een blok bestaande uit trainingsactiviteiten gedurende een aaneengesloten periode van 8 weken. Bij de planning is er zoveel mogelijk rekening gehouden met reguliere schoolvakanties en vastgestelde feestdagen.

Goudpakket (voordeelpakket)
Met de aanschaf van het Goudpakket is de deelneemster gedurende het seizoen verzekerd van deelname aan activiteiten van de UVVA. Het Goudpakket (kosten € 469) is dus hetzelfde als 4 aaneengesloten trainingsblokken. In totaal betreft het 32 trainingsactiviteiten (4 blokken x 8 activiteiten). Bij de planning is er zoveel mogelijk rekening gehouden met reguliere schoolvakanties en vastgestelde feestdagen.

Wat krijg je voor dit bedrag?
90 minuten per activiteit

Individuele trainingsvormen (techniek zonder- en onder weerstand)
Fitnesstraining (core, snelheid, wendbaarheid, kracht)

Groepstraining (hoge intensiteit/snelheid van uitvoering)
Groepstraining (teamtactisch)

E-learning voeding

Extra activiteit(en) op uitnodiging
Speelsters die in aanmerking komen voor een extra activiteit in de vorm van een wedstrijd/toernooi ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging.

Online inschrijven

Kledingvoorschrift:

De UVVA heeft eenheid en uitstraling hoog in het vaandel staan. Deelnemen in het UVVA tenue aan UVVA activiteiten (met uitzondering van de proeftraining) is dan ook verplicht. De UVVA hanteert een eigen kledinglijn. Deze bestaat uit shirt, broek, sokken en trainingspak. Het dragen van het UVVA trainingspak zal verplicht worden gesteld zodra de temperatuur daalt onder de 10 graden komt. Deelnemen in andere trainingskleding dan UVVA kleding wordt niet toegestaan. Dit geldt niet voor deelname aan de proeftraining.

UVVA-artikelen kunnen rechtstreeks worden besteld en betaald via voetbalshop.nl.

UVVA Tenue Bestellen