logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Nieuwe aanmelding

Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 bestaat het seizoen uit 3 blokken, waarvan elk blok uit 9 activiteiten bestaat.

Seizoensblok per periode
- Blok 1 (oktober / december)
- Blok 2 (januari / maart)
- Blok 3 (april / juni)

Trainingen: Zondag 10:15 uur – 11:30 uur bij COV DESTO, Componistenlaan 1 in Vleuten.
Wedstrijden: Zondag op nader te bepalen data, tijdstippen en locaties.
Toernooien: Zaterdag of zondag op nader te bepalen data, tijdstippen en locaties.

Trainingen: Woensdag 17:30 uur – 18:45 uur bij VV Eldenia, Westerveldsestraat 26 in Elden.
Wedstrijden: Zondag op nader te bepalen data, tijdstippen en locaties.
Toernooien: Zaterdag of zondag op nader te bepalen data, tijdstippen en locaties.

Pakketten

Download het inschrijfformulier

Zilverpakket
Met de aanschaf van het Zilverpakket is de deelneemster verzekerd van deelname aan activiteiten van de UVVA vanaf de eerste training van een nieuw trainingsblok. Het Zilverpakket
(kosten € 115) staat gelijk aan een blok bestaande uit trainingsactiviteiten gedurende een aaneengesloten periode van 9 weken. Uitzonderingen hierop zijn reguliere schoolvakanties en vastgestelde feestdagen. Met het Zilverpakket behoort deelname aan wedstrijden en toernooien eveneens tot de mogelijkheden.

Goudpakket
Met de aanschaf van het Goudpakket is de deelneemster verzekerd van deelname aan activiteiten van de UVVA vanaf de eerste training van een nieuw trainingsblok. Het Goudpakket
(kosten € 299) is vergelijkbaar met 3 aangesloten trainingsblokken. In totaal betreft het hier
27 trainingsactiviteiten (3 blokken x 9 trainingen) welke aaneengesloten worden gevolgd. Uitzonderingen hierop zijn reguliere schoolvakanties en vastgestelde feestdagen. Met het Goudpakket behoort deelname aan wedstrijden en toernooien eveneens tot de mogelijkheden.

Voorbeeld 1;
de speelster neemt vanaf het eerste blok van het seizoen (oktober 2018 ) deel aan de trainingen. Dit houdt in dat de trainingen voor haar doorlopen tot en met juni 2019.

Voorbeeld 2;
De speelster neemt vanaf het tweede blok (januari 2019) deel aan de trainingen. Voor haar lopen de trainingen door tot en met het eerste blok van het nieuwe seizoen (december 2019).

Instappakket
Kennismaken met de UVVA? Met het instappakket (3 trainingen voor € 45) biedt de UVVA speelsters de mogelijkheid tussentijds in te stromen in het trainingsprogramma zoals dit wekelijks wordt aangeboden aan de speelsters van de UVVA. Na afloop van de proefperiode heeft de speelster de mogelijkheid om zich definitief in te schrijven voor het Zilverpakket of het Goudpakket.

Voorwaarde;
Het Instappakket gaat in na afloop van 6 trainingen tijdens het op dat moment actieve blok. Het Instappakket is dus alleen geldig voor de trainingen 7 t/m 9. Na afloop van het actieve blok heeft de speelster de mogelijkheid zich in te schrijven voor het volgende blok. Hierbij kan zij dan een keuze maken tussen het Zilverpakket en het Goudpakket.

Kledingvoorschrift:

De UVVA heeft eenheid en uitstraling hoog in het vaandel staan. Deelnemen in het UVVA tenue aan UVVA activiteiten is dan ook verplicht. Dit geldt voor alle pakketten (instappakket, Zilverpakket en Goudpakket) De UVVA hanteert een eigen kledinglijn. Deze bestaat uit shirt, broek en sokken. Optioneel kan de deelneemster direct het UVVA trainingspak bestellen. Het UVVA trainingspak zal verplicht worden gesteld zodra de temperatuur daalt onder de 10 graden. Deelnemen in andere trainingskleding dan UVVA kleding wordt niet toegestaan.

Kleding Bestellen

Categorie deelneemsters aan de UVVA-Voetbalacademie seizoen 2018 – 2019:

MB-junioren o17: 2002 en 2003
MC-junioren o15: 2004 en 2005
MD-pupillen o13: 2006 en 2007
ME-pupillen o11: 2008 en 2009
MF-pupillen o9 : 2010 t/m 2012

Contact