logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Nieuwe aanmelding

Sinds jaar en dag bestaat het UVVA seizoen uit 3 blokken, waarvan elk blok uit 9 activiteiten bestaat.

Seizoensblok per periode
- Blok 1 (september / november)
- Blok 2 (december / februari)
- Blok 3 (maart / mei)

Trainingen
Utrecht: Zondag 09:30 - 10:45 (onderbouw) en 11:00 uur – 12:30 uur bij COV DESTO
Culemborg: Vrijdag 18:30 uur – 20:00 uur bij CVV Vriendenschaar

Pakketten

Inschrijfformulier

Proefpakket
Kennismaken met de UVVA? Met het proefpakket (2 gratis trainingen) biedt de UVVA speelsters de mogelijkheid deel te nemen aan het trainingsprogramma zoals dit wekelijks wordt aangeboden aan de speelsters van de UVVA. Na afloop van de proefperiode heeft de speelster de mogelijkheid om zich definitief in te schrijven voor het Zilverpakket of het Goudpakket. Deelname aan de proeftrainingen brengt niet de verplichting tot aanschaf van het tenue met zich mee.

De proeftrainingen vinden plaats in week 6 en 7 van elk trainingsblok.

Voorwaarde;
Het proefpakket is uitsluitend voor speelsters die niet eerder hebben deelgenomen aan een UVVA-activiteit. Na afloop van het actieve blok heeft de speelster de mogelijkheid zich in te schrijven voor het volgende blok. Hierbij kan zij dan een keuze maken tussen het Goudpakket en het Zilverpakket.

Goudpakket
Met de aanschaf van het Goudpakket is de deelneemster verzekerd van deelname aan activiteiten van de UVVA vanaf de eerste training van een nieuw trainingsblok. Het Goudpakket (kosten € 299) is vergelijkbaar met 3 aangesloten trainingsblokken. In totaal betreft het hier 27 trainingsactiviteiten (3 blokken x 9 trainingen) welke aaneengesloten worden gevolgd. Uitzonderingen hierop zijn reguliere schoolvakanties en vastgestelde feestdagen.

Voorbeeld 1;
de speelster neemt vanaf het eerste blok van het seizoen (september 2019 ) deel aan de trainingen. Dit houdt in dat de trainingen voor haar doorlopen tot en met mei 2020.

Voorbeeld 2;
De speelster neemt vanaf het tweede blok (december 2019) deel aan de trainingen. Voor haar lopen de trainingen door tot en met het eerste blok van het nieuwe seizoen (november 2020).

Zilverpakket
Met de aanschaf van het Zilverpakket is de deelneemster verzekerd van deelname aan activiteiten van de UVVA vanaf de eerste training van een nieuw trainingsblok. Het Zilverpakket
(kosten € 115) staat gelijk aan een blok bestaande uit trainingsactiviteiten gedurende een aaneengesloten periode van 9 weken. Uitzonderingen hierop zijn reguliere schoolvakanties en vastgestelde feestdagen.

Wedstrijden en toernooien
Het is niet vanzelfsprekend dat je als deelneemster wordt uitgenodigd voor extra activiteiten in de vorm van wedstrijden/toernooien. Speelsters die in aanmerking komen voor een wedstrijd/toernooi ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging.

Kledingvoorschrift:

De UVVA heeft eenheid en uitstraling hoog in het vaandel staan. Deelnemen in het UVVA tenue aan UVVA activiteiten (met uitzondering van de proeftrainingen) is dan ook verplicht. De UVVA hanteert een eigen kledinglijn. Deze bestaat uit shirt, broek, sokken en trainingspak. Het dragen van het UVVA trainingspak zal verplicht worden gesteld zodra de temperatuur daalt onder de 10 graden komt. Deelnemen in andere trainingskleding dan UVVA kleding wordt niet toegestaan. Dit geldt niet voor deelname aan de proeftrainingen.

UVVA-artikelen kunnen rechtstreeks worden besteld en betaald via voetbalshop.nl

UVVA tenue bestellen

Categorie deelneemsters aan de UVVA-Voetbalacademie seizoen 2020 – 2021:

MA-junioren o19: 2002 en 2003
MB-junioren o17: 2004 en 2005
MC-junioren o15: 2006 en 2007
MD-pupillen o13: 2008 en 2009
ME-pupillen o11: 2010 en 2011
MF-pupillen o9 : 2012 t/m 2014

Contact