logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top
 

Missie Kernwaarden en Visie

Missie

Onze missie bij de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie is om dé toonaangevende opleider te zijn in de regio Utrecht voor getalenteerde voetbalsters. We streven ernaar om een inspirerende omgeving te creëren waarin individuele groei en ontwikkeling centraal staan. Ons doel is om elke speelster te begeleiden naar haar eigen top, zowel in het voetbal als in het leven.

Met hoogwaardige coaching, uitdagende trainingsprogramma's en een focus op persoonlijke begeleiding, willen we talentvolle voetbalsters helpen hun volledige potentieel te bereiken. We hechten evenveel belang aan de ontwikkeling van karakter, leiderschapskwaliteiten en zelfvertrouwen, zodat elke speelster zich als individu kan ontplooien.

Als een positieve kracht in de voetbalgemeenschap van Utrecht, streven we ernaar om een significante rol te spelen in de persoonlijke en sportieve groei van onze spelers. Door onze passie voor het spel te delen, een ondersteunende gemeenschap te creëren en te bouwen aan een duurzame erfenis van vrouwelijk voetbaltalent, willen we bijdragen aan de groei en bloei van het vrouwenvoetbal in Nederland en daarbuiten.

Bij de UVVA geloven we dat elke voetbalster haar eigen top kan bereiken en we zijn vastbesloten om hen te helpen die hoogten te bereiken. Onze missie is gebaseerd op de overtuiging dat sport niet alleen atleten vormt, maar levens verandert. Samen bouwen we aan de toekomst van het vrouwenvoetbal, één speelster en één droom tegelijk.``

Deze missie benadrukt het belang van de UVVA als een toonaangevende opleider, gericht op individuele groei en ontwikkeling, met de ambitie om bij te dragen aan de groei en bloei van het vrouwenvoetbal. Door dit duidelijk te communiceren, kan de UVVA haar identiteit versterken en haar doelgroep aantrekken.

Visie

Onze visie is om een toonaangevende voetbalacademie te zijn die ambitieuze voetbalsters de mogelijkheid biedt om hun potentieel te ontwikkelen en hun dromen na te jagen in het vrouwenvoetbal. Met hoogwaardige coaching, een ondersteunende gemeenschap en een passie voor het spel, streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin talent kan bloeien en waar speelsters hun plek in de top van het vrouwenvoetbal kunnen veroveren.

Kernwaarden

Toewijding: De UVVA zal zich volledig toewijden aan het begeleiden en ondersteunen van elke speelster om haar volledige potentieel te bereiken. Toewijding aan de ontwikkeling van elke individuele speelster is essentieel om hen te helpen groeien en hun doelen te bereiken.

Persoonlijke groei: Het bevorderen van persoonlijke groei en ontwikkeling moet centraal staan in de UVVA's aanpak. Het gaat niet alleen om voetbalvaardigheden, maar ook om karaktervorming, zelfvertrouwen en leiderschap.

Teamgeest: Het ontwikkelen van een positieve en ondersteunende teamgeest is belangrijk om een gezamenlijke visie en doelen te delen. Samenwerking en teamwerk zijn van cruciaal belang voor succes in het voetbal en in het leven.

Respect: Respect voor elkaar, coaches, medespeelsters, tegenstanders en scheidsrechters is van groot belang. Een cultuur van respect bevordert een positieve omgeving waarin iedereen kan gedijen.

Betrokkenheid: Het creëren van een betrokken gemeenschap waarin speelsters en hun families zich gewaardeerd voelen, bevordert een gevoel van saamhorigheid en loyaliteit.

Excellentie: Het streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van trainingen en wedstrijden tot individuele begeleiding en organisatie.

Inspiratie: De UVVA heeft een inspirerende omgeving gecreëert waarin speelsters gemotiveerd worden om hun dromen na te jagen en hun doelen te bereiken.

Integriteit: Eerlijkheid en integriteit zijn essentieel voor het opbouwen van vertrouwen en respect binnen de academie.

Door deze kernwaarden te omarmen en te integreren in de cultuur en werkwijze van de UVVA, kan de academie haar missie effectief nastreven en een positieve impact hebben op de ontwikkeling van individuele speelsters en het vrouwenvoetbal in de regio Utrecht.