logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA-Teambuilding

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / UVVA-Teambuilding

In een relatief rustige periode ben je als team wellicht toe aan activiteiten die zeer geschikt zijn om elkaar (nog) beter te leren kennen, zodat de samenwerking binnen- en buiten de lijnen nog beter zal verlopen.

Geen survival, bootcamp, of andere fysiek ingestelde opdrachten. De nadruk wordt gelegd op de samenwerking met een grote knipoog naar het voetballen. Bij alle onderdelen komt de bal eraan te pas, en de relatie met het voetballen is zichtbaar. 2 uurtjes op een leuke, ontspannende (en soms inspannende) manier met elkaar samenwerken. Per onderdeel werk je steeds weer met andere teamgenoten samen, zodat iedereen elkaar goed leert kennen en waarbij je bezig bent om het vertrouwen naar elkaar toe op een leuke manier te ervaren.

De UVVA-Teambuilding is ook uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes en teamuitjes. Op het veld, op het strand, in het bos, of misschien wel in de zaal. Het is snel geregeld en voor 12 á 20 personen heb je een superleuke ochtend, middag of avond. Na afloop kun je uiteraard zelf bepalen op welke wijze jullie de activiteit willen afsluiten. Spreekt het je aan? Stuur een email naar info@uvva.nl, of vul het contactformulier in.

Naar aanleiding van de Teambuilding heeft VV DESK een hele leuke reactie achtergelaten:

De reacties waren heel positief. Vooral de laatste paar onderdelen (de wat wildere) vielen erg in de smaak.

Van te voren was de verwachting bij de meiden dat ze een zware bootcamp zouden krijgen en hier zagen ze best tegenop (watjes :)) toen ze eenmaal door hadden dat het voornamelijk samen leuke dingen doen betrof waren ze gelijk om dus bij deze top gedaan. Ook wij vonden het erg leuk en relaxed verlopen, de dag zelf maar ook de communicatie vooraf en je inzet vond ik top. Zojuist nog een moeder gesproken en zij vertelde dat de meiden er in de auto nog leuk over hebben gepraat en vooral het spel met de bal overheen en onderdoor bijzonder leuk vonden.

Als je het mij vraagt is dit wel een aanrader voor andere groepen ook, allereerst omdat het gewoon heel leuk was en goed te doen maar ook omdat er in deze kleine vorm van team building weinig te vinden is.

Groetjes, Tamara – VV DESK Kaatsheuvel