logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Start trainingen UVVA bij SV Achterveld

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Start trainingen UVVA bij SV Achterveld

Start trainingen UVVA bij SV Achterveld

Met ingang van woensdag 7 oktober start de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) met het wekelijks verzorgen van trainingen op het complex van SV Achterveld.
Gezien de locatie en de bereidheid van de vereniging, heeft de UVVA er alle vertrouwen in dat de locatie SV Achterveld de perfecte locatie in de hoek Utrecht Noord-Oost/Gelderland is om het meisjes- en vrouwenvoetbal in de regio verder te ontwikkelen. Ook de dag is ideaal voor meiden waarvoor het niet mogelijk is om de toptrainingen van de UVVA op de zondagmorgen in Vleuten te volgen.
Voor wie er nog over denkt om zich aan te melden voor de wekelijkse trainingen, is het raadzaam om bijtijds het inschrijfformulier in te sturen, mede in verband met het bestellen van het eigen UVVA-tenue!
UVVA Inschrijfformulier trainingen SV Achterveld
Ook indien een speelster niet alle 8 trainingen in het eerste blok kan meedoen, is aanmelden eveneens mogelijk.
In dat geval zullen de te missen trainingen in mindering worden gebracht op de deelnemersbijdrage, mits dit van te voren is aangegeven. Bij deelname van een 2de, dan wel 3de gezinslid ontvangen de betreffende speelsters een korting van 20% op de reguliere deelnemersbijdrage.
Na aanmelding ontvangt de deelneemster een bevestiging van ontvangst. Aanvullende informatie over de trainingen volgt enkele dagen voorafgaande aan de eerste training.
20150525_092255-1

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties