logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Zet u samen met ons de volgende stap?

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Zet u samen met ons de volgende stap?

Zet u samen met ons de volgende stap?

Zet u samen met ons de volgende stap in het verder professionaliseren van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA)?

Komend seizoen gaan wij een heel mooi seizoen tegemoet waarin we gaan uitbreiden met een Mo14 en Mo16, de Mo17 en Mo20 op het hoogste divisieniveau blijven voetballen, en Vrouwen 1 gaat debuteren in de Eerste Klasse Landelijk.

Om alle meiden de best mogelijke faciliteiten te kunnen bieden in hun ontwikkeling, komen wij graag in contact met sponsoren.

De UVVA ziet sponsoring als een essentiële pijler voor de ontwikkeling en het succes van haar speelsters en teams. Sponsoring bij de UVVA omvat een breed spectrum aan ondersteuning, variërend van financiële bijdragen voor de kledingpakketten en trainingsmaterialen tot het leveren van materiaal en diensten, allemaal met het doel de groei en professionaliteit van de speelsters te bevorderen.

Zou u samen met ons de volgende stap willen zetten in zowel de individuele ontwikkeling van de speelsters als van de UVVA als toonaangevende voetbalacademie voor speelsters uit de regio Utrecht? Neem dan contact op met Larissa Bel (larissa.uvva@gmail.com / 06-42216983) om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking te bespreken.

 

John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.