logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Top Meidenvoetbal in Utrecht

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Top Meidenvoetbal in Utrecht

Top Meidenvoetbal in Utrecht

Vervolg selectieactiviteiten Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) in nauwe samenwerking met UVV-Voetbal

Als fanatieke voetbalster uit de Regio Utrecht hoop je natuurlijk op een plek in de jeugdopleiding van FC Utrecht Vrouwen. Terecht, want je wil jouw voetbal kwaliteiten het liefst vertonen op een zo hoog mogelijk voetbalniveau. Helaas is deze stap niet voor eenieder weggelegd, ook al zit je er misschien heel dicht tegenaan. Waar kun je dan terecht? Waar wordt het meidenvoetbal minstens zo serieus benaderd als bij FC Utrecht Vrouwen? Wat is jouw plan B? We nodigen je graag uit om even verder te lezen, want….Top Meidenvoetbal is er wel degelijk….in Utrecht….


Vanaf april zullen wij de eerste groepen speelsters uitnodigen met als doel de vorming van de nieuwe UVV(A)-selecties voor de categorieën Mo14 en Mo16. De speelsters in de categorieën Mo17 en Mo20 zullen worden uitgenodigd om aan te sluiten bij de bestaande UVV(A)-selecties. Beide selecties zijn momenteel actief in de landelijke 1ste Divisie.

Ter voorbereiding op deze geplande selectieactiviteiten hebben wij de huidige verenigingen op de hoogte gebracht van ons voornemen om speelsters uit te nodigen. Indien je overweegt om jezelf verder te ontwikkelen binnen een prestatief voetballeerklimaat dan kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor de categorie Mo14 hanteren wij als richtlijn de geboortejaren 2011 en 2012, terwijl voor de categorie Mo16 de geboortejaren 2009 en 2010 gelden. Deze geboortejaren dienen als indicatie; wij zullen je beoordelen op basis van jouw prestaties en potentieel bij het samenstellen van de definitieve selecties.

Indien jij je wilt aanmelden of vragen hebt over het selectieproces, dan kun je een e-mail sturen naar info@uvva.nl of telefonisch contact opnemen via 06-51403995.

Wij kijken ernaar uit om samen jouw mogelijkheden voor verdere ontwikkeling te verkennen.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.