logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Informatie over de Introductiedag op 13 april 2014

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Introductiedag  / Informatie over de Introductiedag op 13 april 2014

Informatie over de Introductiedag op 13 april 2014

uvva in de krantAnderhalve week na de oprichting van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie staat de teller voor de Introductiedag al op bijna 50 deelneemsters. Niet alleen vanuit de provincie Utrecht komen de aanmeldingen binnen; ook speelsters uit Zeeland, Noord-Brabant en Overijssel hebben belangstelling getoond. Hier zitten zelfs aanmeldingen voor deelname aan de trainingen van de UVVA-Voetbalschool bij welke zullen starten op zondag 11 mei.
Het aanvangstijdstip voor de Introductiedag van a.s. zondag, 13 april is inmiddels vastgesteld op 11:00 uur. Naar verwachting zal de Introductiedag tot 13:00 uur duren.
De dag zal worden geopend met een voorstelrondje en een presentatie over de organisatie. Na afloop van de presentatie om 11:45 uur kunnen de aanwezige speelsters zich gereedmaken voor de Introductietraining welke tot 13:00 uur zal duren.
Voorafgaande aan de opening, en na afloop van de training worden speelsters in de gelegenheid gesteld om het tenue van de UVVA te passen, zodat bij eventuele aanmelding voor deelname aan activiteiten van de UVVA-Voetbalschool de correcte kledingmaten kunnen worden vermeld (en na bevestiging besteld).
Belangrijk om te weten: vaak worden ze niet met nadruk genoemd, maar ook zij zijn onmisbaar voor hun team; niets voor niets dragen zij rugnummer 1;
keepsters zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie.
De mogelijkheid tot aanmelding voor de Introductiedag blijft nog openstaan.
Niet alleen speelsters, maar ook (vertegenwoordigers van) verenigingen zijn bij deze van harte uitgenodigd!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.