logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Introductiedag groot succes !!

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Introductiedag  / Introductiedag groot succes !!

Introductiedag groot succes !!

Het complex van Desto was gehuld in de rood-witte kleuren van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie.Het verwachte aantal van 80 was bereikt en al vroeg in de ochtend arriveerden de eerste deelneemsters. Na het aanmelden hadden zij de gelegenheid om alvast het rood met witte UVVA-tenue te passen. Meerdere speelsters lieten zich al verleiden om ook maar direct het presentatiepak te passen. Waarom niet? Het was aanwezig…
Om 11:00 uur was het dan zover, de opening van de Introductiedag en tevens het startschot voor de Academie. Alle deelneemsters, ouders en overige belangstellenden namen plaats op de tribune van het hoofdveld. Binnen enkele minuten konden de overgebleven (lege) stoelen worden geteld, en dat waren er dus niet zoveel meer; ruim 160 aanwezigen. Na een kort praatje mochten de jongste groepen alvast naar het kunstgrasveld waar zij werden opgewacht door de trainers van de Academie. Om 12:00 uur werden de allerjongsten afgelost en was het de beurt aan de oudere groep speelsters.
Over het verloop van de dag kan de organisatie kort en krachtig zijn: Het was meer dan waarop de organisatie had gehoopt: een geweldige opkomst, een heerlijke training van de altijd enthousiaste trainers en….een weerzien van vele bekende gezichten.
Niet alleen de zon, maar ook de speelsters, de ouders en de organisatie, zorgden ervoor dat het een dag vol warmte was……..
Een mooie fotoserie staat nu HIER online !
intuvva

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.