logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie seizoen 2014 – 2015

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie seizoen 2014 – 2015

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie seizoen 2014 – 2015

Nog een enkele training te gaan en dan zit het seizoen 2013 – 2014 er zo goed als zeker op. Namens alle trainers willen wij deelneemsters, ouders, betrokken verenigingen, en eenieder die het meisjes- en vrouwenvoetbal een warm hart toedraagt, enorm bedanken voor de getoonde belangstelling, deelname en enthousiasme, vooraf- en tijdens de trainingsdagen. De afgelopen periode heeft de Academie vele complimentjes in ontvangst mogen nemen en dat geeft ons heel veel vertrouwen in een succesvol vervolg van de Academie. Ook in het seizoen 2014 – 2015 zal de organisatie de activiteiten van de Academie een vervolg geven en uitbreiden door middel van trainingen, het organiseren van wedstrijden en aanvullende activiteiten.
Aanmeldingen voor het seizoen 2014 – 2015
Zo hoopt de Academie op nog meer aanmeldingen, zodat de succesvolle start een mooi vervolg krijgt en speelsters kan blijven ondersteunen in hun ontwikkeling. Er wordt een werkwijze gehanteerd welke zondermeer bijdraagt aan de ontwikkeling van het meisjes- en vrouwenvoetbal naar een nog hoger niveau. Voor speelsters die reeds hebben deelgenomen aan de trainingsactiviteiten van de Academie zijn de deelnamekosten in het nieuwe seizoen lager dan het aflopende seizoen. Hierbij is de Academie ervan uitgegaan dat het tenue onbeschadigd de zomer doorkomt en deze aan het begin van het nieuwe seizoen nog steeds past. De speelsters zijn dus niet “verplicht” om een nieuw tenue aan te schaffen. Speelsters (dus ook keepsters), die in het seizoen 2014 – 2015 voor het eerst willen deelnemen, kunnen eveneens het betreffende inschrijfformulier downloaden via de website.
Gezinskorting
Voor speelsters uit hetzelfde gezin past de Academie gezinskorting toe; bij inschrijving van een 2de, misschien wel 3de gezinslid, kan de familie rekenen op een zeer aantrekkelijke korting.
UVVA-Talentenacademie
In het seizoen 2014 – 2015 gaat de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie een start maken met de UVVA-Talentenacademie. Speelsters van de Voetbalacademie kunnen hiervoor worden uitgenodigd en vormen dan een Talententeam. Het Talententeam gaat in het seizoen 2014 – 2015 vriendschappelijke wedstrijden en/of toernooien spelen onder de vlag van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. Talententeams zijn van toepassing vanaf de categorie onder 12/13 (MD-pupillen). Het aantal talententeams is afhankelijk van het totaal aantal deelneemsters per leeftijdscategorie.
Teampreps
Nieuw in het UVVA-programma zijn de “Teampreps”. De “Teamprep” is een dagprogramma als voorbereiding op het nieuwe seizoen (bijv. laatste week van de zomervakantie), of door het seizoen heen (bijv. in de herfstvakantie). Gedurende een dag zullen 2 teams (in dezelfde leeftijdscategorie) een training volgen onder begeleiding van een trainer/coach van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie en we sluiten de dag af met een wedstrijd. Ook de trainer/coaches van beide teams zijn gedurende de dag aanwezig om samen met de UVVA-coach invulling te geven aan het programma. Het programma kan bij jouw eigen vereniging worden georganiseerd (bijvoorbeeld bij deelname van 2 teams van dezelfde vereniging), maar kan desgewenst ook op een andere locatie plaatsvinden (bijv. 2 teams van verschillende verenigingen, waarbij 1 van de verenigingen de gastvereniging is).
Het dagprogramma start om 08:30 uur (ontvangst) en eindigt om 16:00 uur (huiswaarts). De kosten per speelster bedragen € 17,50.
Nadere informatie over de “Teampreps” kan worden ingewonnen via info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.