logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA Meisjesvoetbaldagen in de herfstvakantie

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA Meisjesvoetbaldagen in de herfstvakantie

UVVA Meisjesvoetbaldagen in de herfstvakantie

voetbaldag uvva
In de herfstvakantie organiseert de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie de UVVA-Meisjesvoetbaldagen. je kunt ervoor kiezen om  1- of 2 dagen lekker bezig te zijn onder begeleiding van specialisten op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal.  Je werkt niet alleen aan de ontwikkeling van jouw technische vaardigheden, maar we helpen jou ook om de beste keuzes te maken in allerlei spelsituaties. Hiermee wordt dus ook jouw spelinzicht vergroot, een onmisbaar element in het voetbalspel.  Tussen de voetbalactiviteiten door kun je genieten van een gezonde lunch, zodat je er in de middag weer lekker tegenaan kunt.  Om het feest compleet te maken vertoon jij al jouw voetbalkunsten in een UVVA voetbalshirt wat in het pakket is inbegrepen.
Het evenement vindt plaats op het complex van COV Desto in Vleuten. Een fantastische accommodatie waar de UVVA doorgaans op de zondagen trainingen organiseert voor meisjes in diverse leeftijdscategorieën. De UVVA Meisjesvoetbaldagen starten om 09:00 uur en eindigen om 15:30 uur, maar je kunt al om 08:00 uur worden gebracht. Vanaf 16:00 uur kun je weer worden opgehaald, tenzij je heel sportief op eigen gelegenheid bent gekomen.
Aanmelden per team is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en een aantrekkelijke teamkorting.
Zo blijf je tijdens de vakantie als team ook in vorm.
Of je nu wel of niet voetbalt bij een vereniging; iedereen is welkom! Ben je minimaal 6 jaar, dan is aanmelden nu al mogelijk via www.uvva.nl.  Hier kun je het inschrijfformulier downloaden. Na het invullen van jouw gegevens kun je het formulieren mailen naar: info@uvva.nl.
UVVA Inschrijfformulier Meisjesvoetbaldagen herfstvakantie
Hopelijk tot ziens op 23 én of 24 oktober!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties