logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Eerste UVVA Meisjesvoetbaldag groot succes!

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Foto's  / Eerste UVVA Meisjesvoetbaldag groot succes!

Eerste UVVA Meisjesvoetbaldag groot succes!

De foto’s van de eerste meisjesvoetbaldag zijn HIER te bekijken en te bestellen
uvvameisjesvoetbaldag

Op donderdag 23 en vrijdag 24 oktober organiseerde de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie voor het eerst de UVVA Meisjesvoetbaldagen. 2 dagen lang hebben bijna 70 meisjes in de leeftijdscategorie 6 – 16 jaar deelgenomen aan dit evenement. Uit de ontvangen reacties kon worden opgemaakt dat de meisjes heel veel plezier hebben beleefd aan de trainingen en wedstrijdvormen van de Academie. COV Desto in Vleuten was gastheer – eigenlijk gastvrouw – van het evenement dat absoluut niet alleen een vervolg verdient, maar ook een vervolg krijgt. Alles wat nodig was om het een groot succes te laten zijn, was tot in de puntjes verzorgd.
Alle deelneemster hebben het UVVA Meisjesvoetbaldagen shirt en certificaat ontvangen en genoten zij tussen de middag van een zeer goed verzorgde lunch. Daar waar het op donderdag op momenten heerlijk vertoeven was in het zonnetje, was het vrijdag gedurende de dag regenachtig, maar dat kon de meisjes niet deren. Tot op het laatst was de beleving groot en direct na afloop ontving de Academie diverse aanmeldingen voor de nieuwe cyclus van 8 trainingen welke op zondag 2 november van start gaat.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties