logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA Meisjesvoetbaldagen in de kerstvakantie

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA Meisjesvoetbaldagen in de kerstvakantie

UVVA Meisjesvoetbaldagen in de kerstvakantie

Na het succes tijdens de herfstvakantie heeft de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie besloten om tijdens de kerstvakantie de UVVA-Meisjesvoetbaldagen te organiseren. Je kunt ervoor kiezen om  1- of meerdere dagen lekker bezig te zijn onder begeleiding van specialisten op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal.  Je werkt niet alleen aan de ontwikkeling van jouw technische vaardigheden, maar we helpen jou ook om de beste keuzes te maken in allerlei spelsituaties. Hiermee wordt dus ook jouw spelinzicht vergroot, een onmisbaar element in het voetbalspel.  Tussen de voetbalactiviteiten door kun je genieten van een gezonde lunch, zodat je er in de middag weer lekker tegenaan kunt.  Om het feest compleet te maken vertoon jij al jouw voetbalkunsten in een UVVA voetbalshirt of windjack dat in het pakket is inbegrepen.
Het is de bedoeling dat het evenement gaat plaatsvinden op het complex van COV Desto in Vleuten en CVV Vriendenschaar in Culemborg. De voorlopige planning ziet er als volgt uit:
Maandag 22 december: COV DestoPoster MVD Kerstvakantie
 
Dinsdag 23 december: CVV Vriendenschaar
 
Maandag 29 december CVV Vriendenschaar (verplaatst naar 3 januari 2015)
 
Dinsdag 30 december COV Desto
Kies je voor deelname op meerdere dagen op één bepaalde locatie, dan verdeel je jouw voetbalinspanningen over
2 weken in plaats van 2 dagen achter elkaar.
De UVVA Meisjesvoetbaldagen starten om 09:30 uur en eindigen om 15:30 uur.
Deelnamekosten per persoon: € 30,00 voor 1 dag / € 45,00 voor 2 dagen. Aanmelden per team is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke teamkorting. Zo blijf je met jouw teamgenootjes in topvorm.
Of je nu wel of niet voetbalt bij een vereniging; iedereen is welkom! Ben je minimaal 6 jaar, dan is aanmelden nu al mogelijk via www.uvva.nl.  Hier kun je het inschrijfformulier downloaden.
UVVA Inschrijfformulier Meisjesvoetbaldagen kerstvakantie
Na het invullen van jouw gegevens kun je het formulieren mailen naar: info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties