logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Kennismakingsaanbod van de UVVA

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Kennismakingsaanbod van de UVVA

Kennismakingsaanbod van de UVVA

Poster UVVA 4 trainingenOm nader kennis te maken met de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie bieden wij uw club en uw jeugdspeelsters (veldspeelsters en keepsters) in de maand juni een interessant pakket aan. Dit pakket bestaat uit het complete UVVA tenue (shirtje, broekje, kousen) + 4 trainingen van elk 75 minuten op uw eigen accommodatie. Kosten per deelneemster: € 40,00.
Tevens bevat het pakket 2 scholingsbijeenkomsten voor al het kader (trainers, coaches en begeleiders) van uw meisjesteams.
In feite komt het erop neer dat de speelsters nagenoeg alleen betalen voor het kledingpakket. Speelsters die dit seizoen hebben deelgenomen aan de reguliere trainingen van de UVVA én al in het bezit zijn van het UVVA tenue, mogen ook het UVVA presentatiepak aanvragen.
In de maand juni zullen de meeste velden van de verenigingen met natuurgras in onderhoud gaan en zijn we aangewezen om de trainingen op kunstgras te organiseren. Indien uw vereniging niet beschikt over een kunstgrasveld bieden wij u de mogelijkheid om uit te wijken naar de maand augustus. Samenwerkende verenigingen kunnen ook afspreken om de 4 activiteiten voor hun jeugdspeelsters te verdelen over de verenigingen die over kunstgras beschikken. De verenigingen zonder kunstgras kunnen dan bijvoorbeeld als gastheer/vrouw optreden voor de scholingsbijeenkomsten.  Door deze constructie komt de samenwerking (nog) sterker tot uiting.
Verenigingen die belangstelling hebben, kunnen een mail sturen naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties