logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Inschrijven voor het seizoen 2015 – 2016

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Inschrijven voor het seizoen 2015 – 2016

Inschrijven voor het seizoen 2015 – 2016

uvva folderOp zondag 6 september 2015 zal de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) een vervolg geven aan de wekelijkse trainingen voor meisjes die behoefte hebben aan extra trainingen. Inmiddels hebben velen met eigen ogen geconstateerd dat het programma van de UVVA een meer dan positief effect heeft op de ontwikkeling van de deelneemsters. Daartoe behoren ook speelsters die tijdens de laatstgehouden KNVB activiteiten zijn opgevallen en dus voor het nieuwe seizoen reeds een uitnodiging op zak hebben van de KNVB. Fantastisch toch?
Via de button Aanmelden krijgen belangstellenden informatie te zien over hoe zij zich kunnen aanmelden. Ook heeft de UVVA de planning voor het seizoen 2015 – 2016 gepubliceerd, zodat men al rekening kan houden met de persoonlijke agenda. Zodra de extra evenementen voor het nieuwe seizoen bekend zijn, zullen deze eveneens worden gepubliceerd op de website. Als voorbeeld noemen wij de Meisjesvoetbaldagen tijdens alle vakanties in het seizoen. Dit seizoen heeft de UVVA ruim 300 aanmeldingen ontvangen voor de extra activiteiten.
Het inschrijfformulier voor het nieuwe seizoen kan dus alvast door de deelneemster worden ingezonden en zal de UVVA er zorg voor dragen dat de inschrijving wordt vastgelegd en bevestigd. De vaste trainingslocatie van de UVVA is, zoals inmiddels bij velen bekend, gehuisvest in Vleuten op het complex van COV DESTO. Daarnaast zijn er mooie ontwikkelingen gaande, want inmiddels wordt zowel noordwaarts als zuidwaarts overleg gevoerd met verenigingen zodat de UVVA de trainingsactiviteiten kan aanbieden in meerdere regio’s. Dit initiatief biedt kansen voor verenigingen die het niveau van het meisjesvoetbal binnen de vereniging verder omhoog willen “duwen”.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties