logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Nieuw seizoen Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Nieuw seizoen Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie

Nieuw seizoen Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie

UVVA-bidonHet zit er even op en de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) kijkt dan zeer tevreden terug op het afgelopen seizoen. De activiteiten van de UVVA werden dit seizoen al uitgebreid. Zo hebben meerdere verenigingen in Utrecht, Noord-Holland, Gelderland en Noord-Brabant kennisgemaakt met vertegenwoordigende teams van de Academie door middel van clinics, trainingssessies, wedstrijden, toernooien en meisjesvoetbaldagen.
Het netwerk van verenigingen én speelsters groeit alsmaar door (ze komen tegenwoordig uit alle windstreken) en dit betekent dat de Utrechtse Vrouwenvoetbal zich ook verder kan verdiepen in de opzet van de UVVA-Talententeams.
De trainingen worden als zeer prettig én leerzaam ervaren, maar het spelen van wedstrijden is voor veel meiden de kers op de taart. Door het stijgende niveau kan ook de weerstand worden verhoogd, zodat speelsters uitgedaagd blijven worden en dus leren om ook op het hogere niveau de juiste keuzes te maken én deze uit te voeren (beter en sneller handelen).
Daar waar eenieder hopelijk gaat genieten van een mooie zomer, is de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie al bezig om de voorbereidingen te treffen voor het seizoen 2015 – 2016.
Zo is het de bedoeling om met ingang van het aankomende seizoen op meerdere locaties actief te zijn:
– COV DESTO, Vleuten (zondagochtend 10:30 uur), start trainingen op zondag 6 september 2015
– SV Hertha, Vinkeveen (zondagmiddag 14:00 uur*), introductiedag op zondagmiddag 30 augustus 2015
– SV Achterveld (woensdagmiddag 17:00 uur*), introductiedag op zondagmiddag 23 augustus 2015
*De definitieve startdata bij SV Hertha en SV Achterveld worden nog vastgesteld.
Aanmelden voor de reguliere trainingen van de UVVA in september 2015 is nu al mogelijk. Speelsters die reeds eerder hebben deelgenomen aan de reguliere trainingen én voornemens zijn om in het nieuwe seizoen deel te nemen worden verzocht om dit op korte termijn kenbaar te maken, dit in verband met het inplannen van evt. wedstrijden. Voor de eerste 75 speelsters die zich aanmelden ligt de originele UVVA-bidon klaar voor een bescheiden bedrag (€ 3,00). Kandidaten kunnen bij hun aanmelding aangeven of zij van deze actie gebruik willen maken.
Heb je nog niet eerder deelgenomen aan één van de trainingssessies van de UVVA, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Vul dan snel het UVVA-Inschrijfformulier nieuwe deelneemster in en verzeker je van een plekje op één van de trainingslocaties.
De Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie wenst eenieder vele zonnige dagen toe!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties