logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Leerzame oefenwedstrijd UVVA MD – SVS MD1

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Leerzame oefenwedstrijd UVVA MD – SVS MD1

Leerzame oefenwedstrijd UVVA MD – SVS MD1

20151011_134422
Op het zonovergoten complex in Vleuten vond vandaag een zeer interessante ontmoeting plaats. UVVA MD speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen de MD1 van SVS. Het team uit Capelle herbergt meerdere talentvolle speelsters waarvan enkelen inmiddels ook trainen bij de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie. Op zoveel talent mag je zowel als club en als UVVA trots zijn. Een aantal “oudere” talentvolle speelsters van SVS welke trainer John Kaersenhout nog kende uit de periode van FC Utrecht Girls Academy waren eveneens vanuit Capelle meegereisd om de jongere garde aan te moedigen. Leuk om te zien dat deze speelsters speciaal tijd hebben vrijgemaakt om de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Het werd een leerzame wedstrijd, want ook de UVVA MD selectie telt meerdere speelsters die je onder de categorie “talentvol” kunt scharen. Blijkt ook wel uit het feit dat de helft van de UVVA speelsters in deze lichting zeer recentelijk zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het KNVB talentontwikkelingsprogramma.
In een uiterst sportieve wedstrijd wonnen de UVVA meiden, maar het allerbelangrijkste, was dat de meiden een leerzame wedstrijd speelden en daarbij de aanwezige fans trakteerden op een superleuke wedstrijd.  De coach van SVS verwoordde het na de wedstrijd goed: “als je alle wedstrijden in de competitie met ruime cijfers wint, dan is het niet erg om een keertje te verliezen, het houdt je bij de les!”

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties