logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA Meisjesvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA Meisjesvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie

UVVA Meisjesvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie

MVD Voorjaarsvakantie 2016Het is weer zover! Een nieuwe editie van de UVVA Meisjesvoetbaldagen staat voor de deur! Tijdens de voorjaarsvakantie (24 en 26 februari) kunnen voetballende meiden weer deelnemen aan dit gezellige en leerzame evenement!
Opgeven als individuele speelster, of als team. Het is allemaal mogelijk! Wij hopen dat jullie de aankondiging willen delen met jullie vriendinnen, familieleden en kennissen. Hoe? Dat is natuurlijk aan jezelf, maar een berichtje plaatsen via Twitter, Instagram, Facebook etc zou natuurlijk al fantastisch zijn!
Deelnemen met het team levert zelfs een aantrekkelijke korting op! Trainers/leiders die met het team (willen) meekomen helpen wij op de dag graag (verder) op weg middels uitleg en tips over het samenstellen, organiseren en uitvoeren van trainingen. Zij kunnen een mail sturen naar info@uvva.nl.
De dagen hebben een starttijd van 10:00 uur en worden afgesloten om 15:00 uur. Voor de deelnemende meiden regelen wij de lunch. Kortom; een geheel verzorgde dag met heel veel voetbalplezier! 2 dagen deelnemen? Ook geen probleem. Het inschrijfformulier kun je direct downloaden en ingevuld mailen naar info@uvva.nl.
UVVA Inschrijfformulier Voorjaarsvakantie 2016
UVVA Inschrijfformulier Team Meisjesvoetbaldagen

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties