logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA Girls Bootcamp 2016

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA Girls Bootcamp 2016

UVVA Girls Bootcamp 2016

Flyer UVVA Bootcamp 2016
Gregory Hellings is, net als vele ouders zeer betrokken in datgene wat zijn kind bezighoudt; als sporter het beste uit zichzelf halen. Zijn betrokkenheid verdiepte zich door zijn interesse in de individuele sporter; Training, (voorkomen van) blessures, voeding, kortom; alles om  veilig, verantwoord en met veel plezier te kunnen sporten.
Gregory is al jaren werkzaam in de sport en verzorgt gymlessen op verschillende basisscholen. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring opgedaan door gewoonweg veel bezig te zijn als sport- en activiteiten begeleider in vele facetten van de sport en zijn werkzaamheden bij sportverenigingen. Over pijnvrij bewegen is hij vrij duidelijk: “Het is niet alleen belangrijk tijdens het sporten, maar ook in ons dagelijks leven!”
Tijdens de UVVA Girls Bootcamp 2016  leer je om het beste uit jezelf te halen. Daag jezelf uit, ga de “strijd” aan met anderen, maar leer ook om (nog beter) samen te werken met anderen. Je wint door samen te werken! Natuurlijk komt de bal er ook aan te pas, want samen met Gregory zullen de UVVA toptrainers jou ook uitdagen op voetbalgebied. Je kunt er dus op rekenen dat je op deze dag al jouw voetbalvaardigheden uit de kast gaat halen. kortom, een leerzame en enerverende dag waarbij plezier hoog in het vaandel staat.
Aanmelden is eigenlijk heel eenvoudig; een email met jouw voornaam, achternaam, geboortedatum en voetbalvereniging naar info@uvva.nl. That’s it! Geen lid van een (voetbal)vereniging? Geen enkel probleem! Iedereen is van harte welkom! Deelname aan het evenement is € 32,50 en is inclusief een stoere lunch in een nabijgelegen restaurant. Aanmelden per team is ook mogelijk en levert elk teamlid een aantrekkelijke korting op! Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname en zullen wij na ontvangst van de deelnemersbijdrage jouw aanmelding omzetten in een definitieve inschrijving.
Tot ziens op de UVVA Girls Bootcamp 2016!!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties