logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA Utrecht op LIONA Top Toernooi WSC Waalwijk

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA Utrecht op LIONA Top Toernooi WSC Waalwijk

UVVA Utrecht op LIONA Top Toernooi WSC Waalwijk

LIONA WSCOp 21 mei 2018 verdedigt de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie haar titel tijdens de 2de editie van het LIONA Meiden Top Toernooi. Voor een relatief jong toernooi heeft WSC Waalwijk als organisator na de 1ste editie een enorme indruk achtergelaten bij alle deelnemende verenigingen. De UVVA was met haar Mo11 team sterk vertegenwoordigd. Aan het einde van de dag werd UVVA Utrecht dan ook beloond met de hoofdprijs. Tijdens de 2de editie zal UVVA Utrecht wederom een vertegenwoordigend team sturen naar dit TOP Event. Naast het oranje-zwart van WSC Waalwijk, zal het rood-wit van UVVA Utrecht dus wederom te bewonderen zijn op het fantastische complex aan de Langstraat.
WSC Waalwijk is dankzij Stijn Sleeuwenhoek en Jeroen Blankestijn bezig met een stevige opmars in het meiden- en vrouwenvoetbal en het zal ons niet verbazen als de vele talenten die de club herbergt zullen bijdragen aan de landelijke bekendheid van de club. Vergelijk het maar met vv Eldenia uit Arnhem; een vereniging die enkele jaren geleden nog in de kinderschoenen stond voor wat betreft het meiden- en vrouwenvoetbal, maar inmiddels dankzij Maarten de Vries is uitgegroeid tot een vaste waarde in de TOP van het meiden- en vrouwenvoetbal.
De meiden- en vrouwenvoetbaltak van COV DESTO uit Utrecht timmert aan de hand van Stefan Elsendoorn eveneens behoorlijk aan de weg en ook daar is het een kwestie van tijd dat de talenten (en het zijn er al heel wat) hun steentje gaan bijdragen aan de groei van de vereniging. We hebben het dan niet meer over alleen de breedte, maar dan zal de TOP echt van zich doen laten spreken. Sinds de start van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie is de organisatie gehuisvest op het complex van COV DESTO en versterken beiden elkaar door samen te werken op het gebied van het ontwikkelen van speelsters en technisch kader.
UVVA Team LionaDe kracht van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie zit ‘m met name in de filosofie; het leveren van een structurele en transparante bijdrage zonder eigenbelang, precies zoals John Kaersenhout het voor ogen had. Zoals bekend kent de UVVA geen verenigingsstructuur en is er geen sprake van het “overnemen” van de beste talenten. Meiden die (nog) beter willen worden kunnen dankzij de UVVA extra trainings- en wedstrijduren maken op een zeer aantrekkelijk en uitdagend niveau. Daarnaast kan de UVVA speelsters begeleiden en adviseren in wat er nodig is om de volgende stap te zetten.
Zie jij jezelf als één van de speelsters tussen al die andere UVVA-meiden? Inschrijven kan op elk  moment; geen wachtlijsten, maar gelijk starten na inschrijving, want wij laten niemand wachten die het beste uit zichzelf wilt halen.
Meer weten? Kijk op www.uvva.nl of stuur een mail naar info@uvva.nl. Daarnaast is de UVVA ook actief op social media.
Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie; TOP voetbal voor meiden!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties