logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Gratis proeftraining

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Gratis proeftraining

Gratis proeftraining

Wil je weten hoe het is om mee te trainen bij de UVVA? Meldt je dan snel aan voor de gratis proeftraining op zondag 25 maart a.s!
proeftraining gratisDe proeftraining is met name bedoeld voor speelsters die overwegen om extra trainingsuren te maken en op deze manier kennis kunnen maken met de UVVA. Hiermee wordt een drempel weggenomen, want als de bal eenmaal rolt en eenieder druk bezig is met de training, dan voelt dit al snel heel vertrouwd. De UVVA trainingen vinden plaats in een omgeving met allemaal 100% gemotiveerde meiden.
Het gaat om het individu met ambities. Natuurlijk kan er sprake zijn van het feit dat er meerdere speelsters uit  één team zijn die hier serieus voor open staan; de proeftraining is niet bedoeld als een teamclinic. Deze worden vaak ervaren als een leuk teamuitje en daar blijft het vaak ook bij. Tijdens de proeftraining worden speelsters onderverdeeld onder de huidige UVVA-meiden om zodoende het gevoel van de UVVA in haar natuurlijke, bijzondere omgeving te ervaren.
Wellicht bevalt de proeftraining jou zo goed dat je besluit dat jij ook deel wilt uitmaken van de UVVA. En natuurlijk is dit mogelijk, want op zondag 8 april start de UVVA met een nieuw trainingsblok. Zo ben je op de zondagen tot en met eind juni verzekerd van een heerlijke bezigheid en dit ook nog eens in de mooiste maanden van het jaar. Aanmelden voor de proeftraining? stuur vandaag nog een mail naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties