logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Zomertrainingen in Utrecht voor voetbalmeiden

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Zomertrainingen in Utrecht voor voetbalmeiden

Zomertrainingen in Utrecht voor voetbalmeiden

Zin in een vroege voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen? Mede dankzij COV DESTO is dit mogelijk! De UVVA zomertrainingen zullen in de ochtenduren plaatsvinden van maandag 20 augustus tot en met donderdag 23 augustus. Op vrijdag 24 augustus zal de training in de middag plaatsvinden. Een training duurt maximaal 90 minuten voor het speciale zomertarief van € 10 per training. Wanneer een training doorgaat dien je bij aankomst ervoor te zorgen dat je al sportkleding aan hebt. Zorg daarnaast voor drinken en eventueel een gezonde versnapering. Wanneer gaat de training door? Bij een minimale opgave van 10 speelsters. Via de mail ontvang je een bevestiging van jouw aanmelding en zullen wij jou op de hoogte houden van het aantal aanmeldingen.

Je kunt je opgeven via info@uvva.nl met vermelding van de dagen waarop jij wilt deelnemen. Je mag ook gebruik maken van het contactformulier op www.uvva.nl/contact.

Wie weet tot dan op de Componistenlaan in Vleuten/Utrecht!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties