logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Julia Ridder – Buitenlands avontuur

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Julia Ridder – Buitenlands avontuur

Julia Ridder – Buitenlands avontuur

Als klein meisje voetbalde ik altijd al met jongens op het schoolplein. Heel vroeg wist ik dat voetbal mijn passie is. Op mijn zevende begon ik mijn voetbaldroom te leven bij mijn lokale club in Huizen, HSV de Zuidvogels. Nu op 16-jarige leeftijd speel ik bij de UVVA en ga ik aankomende zomer mijn voetbalcarrière voortzetten in Amerika.

Ik ontdekte dat ik keepen het allerleukst vond. Bij Zuidvogels kreeg ik de kans om veel te keepen in diverse teams. Zo stond ik al als 12 jarig meisje soms te keepen bij de MO19. Daar heb ik veel geleerd. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar SC ‘t Gooi om mij meer te ontwikkelen. Daar had ik een goede keeperstrainer waar ik veel van heb geleerd. Ik speelde in een gemengd team tegen de jongens JO17.

In juni 2020 schreef ik mij in bij de UVVA voor de aanvullende centrale trainingen. Voordat ik startte met de trainingen werd gevraagd of ik wellicht ambitie had om deel uit te maken van het nieuwe team wat ze aan het opzetten waren. Keepen in een geheel nieuw interregionaal meidenteam wat in een jongenscompetitie onder de 16 zou gaan spelen. Wat een kans! Natuurlijk greep ik dat met beide handen aan.

Nu een half jaar later ben ik ook mede door de UVVA in contact gekomen met Made Scholarships. Zij hebben mij geholpen om een universiteit te vinden in Amerika om daar in de zomer van 2021 te starten met mijn studie Physical Education in combinatie met het keepen bij het team dat uitkomt in de NJCAA. Ik ga mijn droom achterna om mij verder te ontwikkelen als keeper.

Groetjes, Julia

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.