logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lore van Onsem – De leukste dag

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lore van Onsem – De leukste dag

Lore van Onsem – De leukste dag

Ik ben Lore Van Onsem, 15 jaar en kom uit België. Ik speel nu 7 jaar voetbal; 5 jaar bij Victoria (bij meiden), 1 jaar in ’t Gooi (met meiden tegen jongens) en nu in mijn eerste seizoen in het selectieteam van UVVA.

Mijn sterke punten zijn spelinzicht, passing, snelheid en conditie. Maar ik wil heel graag nog mijn aanname, schot, linkervoet, algemene techniek en vooral ook mijn zelfvertrouwen verbeteren.

Ik ben twee jaar geleden begonnen met de UVVA-trainingen op zondag omdat ik meer uitdaging zocht, en ik beter wilde worden. Vanaf de eerste training was het voor mij al duidelijk dat ik hiervoor naar de juiste plek was gekomen! Hoewel ik onzeker was tegenover al die meiden die zo goed konden voetballen, zag ik het als een leerervaring en genoot ik van de intensiteit van de trainingen.

Al snel werd zondag de leukste dag van de week voor mij, en ik voelde ook in mijn eigen team, dat ik veel vooruitgang boekte.

Toen UVVA me uitnodigde om deel uit te maken van het nieuwe MO17 team, moest ik er niet over nadenken! In ons team speel ik rechtsbuiten, wat voor mij een nieuwe positie is sinds dit jaar, gezien ik vroeger op 10 speelde.

Ook al woon ik in Hilversum, dus moet ik vaak met de trein, overstappen in Utrecht Centraal, en fietsen van Utrecht Overvecht naar de club, is dat maar een kleine moeite ten opzichte van het plezier dat ik heb op de training!

Mijn ultieme doel met voetbal is blijven verbeteren en mezelf uitdagen, maar het belangrijkste voor mij is dat ik er blijf plezier in hebben!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.