logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Isa Ledder – Geen makkelijke keuze

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Isa Ledder – Geen makkelijke keuze

Isa Ledder – Geen makkelijke keuze

Hi, ik ben Isa Ledder, 15 jaar jong en woon in Nederhorst den Berg. Ik heb altijd gevoetbald in een jongensteam. Eerst 7 jaar bij VV Nederhorst en daarna 1 jaar bij SDO in Bussum, omdat ik op een hoger niveau wilde voetballen. Ik speel het meest op het middenveld en soms in de spits. Mijn specialiteiten zijn mijn techniek en spelinzicht.

Op de zondagen was ik al enige tijd aan het trainen bij UVVA. Men had de ambitie om ook een MO17 team gaan starten. Toen ik gevraagd werd was het geen makkelijke keuze. Ik wilde zo lang mogelijk bij de jongens voetballen, en had het heel erg naar mijn zin in mijn huidige team en op het huidige niveau. Ik kreeg de tijd om de voor- en nadelen naast elkaar te leggen en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Tijd voor een nieuwe uitdaging met de meiden in de JO16 competitie. In mijn opzicht was er geen betere manier van overstappen van een jongensteam naar dit meidenteam en de begeleiding.

Met dit team zijn we nu ruim een half jaar verder, en ik ben nog steeds blij met mijn keuze. We raken steeds beter op elkaar ingespeeld, en dit is goed terug te zien tijdens de wedstrijden en op de trainingen. We zijn een fanatieke groep, echter we hebben het ook erg gezellig met elkaar buiten het veld. Compliment hoe de staf van UVVA het heeft opgepakt. Mede door de sponsoren hebben we een mooi kledingpakket gekregen.

Zelf wil ik in de toekomst graag voor een BVO spelen of voor een mooie club in Engeland. Maar eerst hoop ik dat we snel weer de competitie mogen hervatten.

Groetje Isa

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.