logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Jolijn Boesveld – Van Arnhem naar Utrecht

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Jolijn Boesveld – Van Arnhem naar Utrecht

Jolijn Boesveld – Van Arnhem naar Utrecht

Mijn naam is Jolijn Boesveld, ik ben 15 jaar oud en ik woon in Arnhem met mijn ouders en broer. Ik ben een aanvaller en speel links- of rechtsbuiten.

Bij ons thuis zijn het de vrouwen die voetballen. Ik voetbal vanaf mijn 7e en mijn moeder ging 40 jaar geleden al op voetbal. Ik heb heel lang bij de voetbalschool in Arnhem getraind. Toen ik daar de oudste was ging ik op zoek naar iets nieuws. In mijn zoektocht kwam ik uit bij UVVA in Utrecht

Tot dat moment had ik het plan om de overstap te maken van de Jo15-1 naar de Mo17 van mijn toenmalige club Ovc’85, maar toen werd UVVA Mo17 opgericht. Dit leek mij heel erg leuk omdat je hier fanatiek en op een hoog niveau kan voetballen. Daarbij komt dat we het ook heel gezellig hebben met elkaar.

Dus nu zit ik vier keer per week in de auto van Arnhem naar Utrecht. Dit kost best veel tijd maar ik heb het er graag voor over omdat mijn doel is om een zo goed mogelijke voetballer te worden. Door de goede trainingen ga ik altijd weer met een voldaan gevoel naar huis.

Groetjes, Jolijn

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.