logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Daimy Dijkstra – Met trots in UVVA Mo17

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Daimy Dijkstra – Met trots in UVVA Mo17

Daimy Dijkstra – Met trots in UVVA Mo17

Mijn naam is Daimy Dijkstra en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Nederhorst den Berg. Ik voetbal sinds mijn 8ste. Voordat ik op voetbal zat heb ik op ballet en tennis gezeten, maar mijn grootste hobby en passie is voetbal.

Ik voetbalde bij VV Nederhorst. Toen ik begon met voetbal zat ik in de F3. Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren en hoop nog veel meer te leren. Bij VV Nederhorst heb ik gevoetbald totdat UVVA op mijn pad kwam. Het laatste jaar bij VV Nederhorst voetbalde ik in de Jo15–1.

Sinds 2018 train ik bij de UVVA en ga hier iedere zondag met veel plezier naar toe. Nu speel ik sinds een halfjaar met trots in de Mo17 van de UVVA. We spelen als Mo17-1 in een jongens o16-competitie. De sfeer in het team is echt super leuk. We kunnen met elkaar lachen, maar ook serieus trainen en beter worden.

Ik voetbal op het middenveld. Mijn sterke punten zijn: Fysiek en doorzettingsvermogen en organisatie. Mijn doel is om zo goed mogelijk te worden. Op de trainingen leren we veel en ik kijk er iedere dag naar uit om te mogen trainen en wedstrijden te spelen. De trainingen zijn erg leerzaam en ik haal er veel plezier uit. Ik hoop dat ik nog super lang kan blijven voetballen en voor mezelf alles eruit te halen wat erin zit

Groetjes,
Daimy

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.