logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA proeftrainingen SV Spakenburg

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / UVVA proeftrainingen SV Spakenburg

UVVA proeftrainingen SV Spakenburg

SV Spakenburg behoort al jaren tot de top van het amateurvoetbal. De club kent een rijke geschiedenis met veel hoogtepunten; van landskampioen zaterdagamateurs tot algeheel amateurkampioen van Nederland. Ook in de jeugd van SV Spakenburg zit men niet stil en is er de groeiende aandacht voor het meidenvoetbal. Stap voor stap veroveren de voetbalmeiden steeds meer terrein in ons voetballandschap en zien we het voetbalniveau over de volle breedte toenemen.

Wekelijks trainen veel voetbalmeiden uit diverse windstreken bij de UVVA (Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie). Om jullie kennis te laten maken met de trainingsmethode van de UVVA, organiseren SV Spakenburg en de UVVA proeftrainingen op woensdag 16 juni en 23 juni.

Deelname aan de proeftrainingen is kosteloos. Meld je vrijblijvend aan voor deze proeftrainingen door een mail te sturen naar jolanda@svsjeugd.nl of info@uvva.nl. Je kunt je aanmelden tot en met 13 juni.

Vermeld hierbij jouw:
– Naam
– Geboortedatum
– Vereniging
– Team
– Positie

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.