logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Tijd voor ontspanning…

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Tijd voor ontspanning…

Tijd voor ontspanning…

De Regio’s Midden en Zuid hebben de vakantiesmaak al te pakken. Regio Noord is (na) deze week aan de beurt, en dan is vakantie in Nederland officieel van start gegaan! Deze vakantie dient ook als een perfecte voorbereiding op het komende voetbalseizoen!
Hier zijn een paar dingen die we van plan zijn tijdens onze vakantie:

Rust en ontspanning:
Na een lang en veeleisend voetbalseizoen is het belangrijk om ook tijd te nemen om te herstellen en te ontspannen. We zullen genieten van luie dagen aan het zwembad, ontspannende massages en het verkennen van de prachtige omgeving. Een frisse geest en ontspannen lichaam zijn essentieel voor topprestaties op het veld.
Voetbal kijken:
Natuurlijk kunnen we niet helemaal stoppen met voetbal, zelfs niet tijdens onze vakantie. We zullen zeker wedstrijden van onze favoriete teams bekijken en inspiratie opdoen van de professionele speelsters die in actie komen tijdens resp. het EK Vrouwen o19 en WK Vrouwen.
Fit blijven:
Om te voorkomen dat je vanuit volledige ontspanning ineens de knop moet omzetten naar “volle bak” – met alle risico’s van dien – pakken we bijtijds de draad op met het individueel trainingsprogramma dat de speelsters voorafgaand aan de vakantie hebben meegekregen.
Blijf ons volgen en deel je eigen vakantieverhalen en voetbaldromen met ons!
Save the date: 10 september 2023 start wekelijkse UVVA trainingen voor voetbalmeiden uit Utrecht en Omstreken. Aanmelden kan via www.uvva.nl/nieuwe-aanmelding/

 

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.