logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Update UVVA Selecties

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Algemeen  / Update UVVA Selecties

Update UVVA Selecties

Het huidige seizoen is (behoudens de korte winterstop) halverwege. Tijd om de tussenbalans op te maken

UVV(A) Vr1 ligt nog steeds op koers in de 2de Klasse voor promotie naar de 1ste klasse. Makkelijk gezegd, maar we hebben alles in eigen hand

UVV(A) Mo20 wist zich voor de 3de fase overtuigend te plaatsen voor Divisie 1

UVV(A) Mo17 deed wat het moest doen, en sleepte eveneens haar ticket binnen voor Divisie 1

De UVVA trainingen op zondag (Utrecht) en vrijdag (Culemborg) kennen een toename van het aantal deelneemsters uit de brede regio. De stijgende lijn voor wat betreft niveau zet zich onverminderd voort. Speelsters ontwikkelen zichtbaar met de week. Vanaf medio januari 2024 vervolgen wij ons regionaal trainingsprogramma voor meiden die bereid zijn om extra trainingsuren te maken.

Op de achtergrond werken we door aan de voorbereidingen op het seizoen 24-25. De lijst met belangstellende speelsters groeit bijna dagelijks. Dit geldt zowel voor de vorming van de nieuwe UVV(A) Mo16 selectie, als voor de bestaande teams (Mo17, Mo20 en Vr1). Speelsters komen op de lijn door middel van interne- en externe scouting, een tipgever, of door zichzelf aan te melden.

In het voorjaar van 2024 zal er een start worden gemaakt met het formeel uitnodigen van de speelsters die in ons bestand zijn opgenomen, waarna we kunnen beginnen met de (selectie)procedures.

We zeggen het al zo vaak, maar het kan niet vaak genoeg worden gezegd; wil je meer weten over de werkwijze van de UVVA, of heb je belangstelling voor een plek in één van de selecties, en/of wil je alleen maar extra trainingsuren maken naast jouw huidige clubactiviteiten? Mail (info@uvva.nl), bel of app (06-51403995) ons. We voorzien je graag van de nodige informatie.

We wensen iedereen hele fijne feestdagen toe, en we gaan ons opmaken voor een sportief, gezond- en gelukkig 2024.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.