logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Kirsten Koopmans aanwezig op de UVVA Jubileumdag

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Kirsten Koopmans aanwezig op de UVVA Jubileumdag

Kirsten Koopmans aanwezig op de UVVA Jubileumdag

_RKL4479-CGoalphoto 2015 Kirsten KoopmansZondag 7 juni a.s. viert de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie haar 1-jarig bestaan op sportcomplex Zuilen in Utrecht. Ruim 50 voetbalmeisjes zullen dan met elkaar “strijden” om de 1ste prijs tijdens het voetbalevenement van de UVVA. Speciaal voor deze dag zal voormalig én toekomstig ADO Den Haag speelster Kirsten Koopmans uit Maarssen aanwezig zijn voor de prijsuitreiking. Kirsten speelde in het recente verleden voor de FC Utrecht Vrouwen. De afgelopen twee seizoenen speelde zij voor VVNH Telstar en wist zij regelmatig het net te vinden.
In februari van dit jaar werd Kirsten geselecteerd voor de Oranje Leeuwinnen. Een mooie staat van dienst voor de snelle rechtsbuiten en voor de UVVA superleuk dat Kirsten even terug is op het voormalig trainingscomplex van de FC Utrecht Vrouwen. De aanwezige meiden kunnen gelijk van de mogelijkheid gebruik maken om Kirsten enkele vragen te stellen over voetballen in de Eredivisie en wat je daar allemaal voor moet doen, maar ook voor laten…..

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties