logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA MF-pupillen op Jasmin Peters toernooi 2015

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA MF-pupillen op Jasmin Peters toernooi 2015

UVVA MF-pupillen op Jasmin Peters toernooi 2015

Jasmin Peters toernooi UVVA-MF 2015Afgelopen zaterdag 30 mei is het vierde Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi weer druk bezocht en super gezellig geweest. Ook het weer werkte mee en het bleef de hele dag droog!Rond 9.15 uur werd op de Hertha-velden dit mooie en sportieve toernooi begonnen met het hijsen van Jasmin’s vlag en even later de aftrappen door Jasmin’s familie.
Dit jaar is het toernooi groter aangepakt en werd er ‘s ochtends gevoetbald door meiden van de F-categorie tot de D- categorie en ’s middags door meiden uit de C-categorie tot de A+ categorie. De hele dag door streden de meiden om de mooie bekers, waarbij gezelligheid en sportiviteit natuurlijk centraal stonden. Bijna de hele dag door zorgde District B voor lekkere muziek rond de kantine om de goede sfeer er in te houden en dat is zeker gelukt! Voor deze editie deden de Meisjes F-pupillen van de UVVA mee en wisten zij 7 keer het net te vinden. Niet genoeg voor de 1ste prijs, maar plezier stond vandaag dan ook centraal. Toch hadden de UVVA-pupillen graag het toernooi gewonnen, want er werd fanatiek gestreden tijdens de wedstrijdjes. Wat hebben we genoten!
Heel bijzonder was dat dit jaar elke categoriewinnaar naast de beker ook een teamclinic van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie cadeau kreeg. Dit werd door iedereen heel graag in ontvangst genomen. Bij de A+ categorie werd deze prijs door omstandigheden uitgereikt aan het sympathieke CSW-team. Het UVVA-initiatief was een schot in de roos!!!! De UVVA dankt Hertha én in het bijzonder de familie Peters voor de organisatie van het bijzondere evenement.
Voor foto’s zie: www.jasminpeters-meidenvoetbaltoernooi.nl

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties