logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

De ontwikkeling voorop

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / De ontwikkeling voorop

De ontwikkeling voorop

BMG u17 - UVVA u17Zondag 5 maart stonden er 2 wedstrijden op het programma voor UVVA Utrecht u17 en u13. Op het complex van COV DESTO in Vleuten, de vaste trainingslocatie van de Utrechtse talenten, werd de wedstrijd gespeeld tussen UVVA Utrecht u13 – Team Eindhoven u13. In een aantrekkelijk duel trok UVVA Utrecht u13 ditmaal aan het langste eind, maar nog belangrijker was het feit dat de meiden speelden met de intentie om veel van deze wedstrijd te leren. Iets waar deze jongelingen op de lange termijn nog het meeste aan zullen hebben.
Om 14:00 uur werd er op het complex van vv Eldenia in Arnhem afgetrapt voor de wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach u17 en UVVA Utrecht u17. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd met bij vlagen heel goed samenspel en wonderschone passes. Ook hier was UVVA Utrecht net iets effectiever in de afronding waardoor het uiteindelijk 1 – 3 werd voor de talenten uit Midden-Nederland.
Een prima dag in het kader van talentontwikkeling. Natuurlijk willen beide teams winnen; dat is ook de bedoeling van het spel, maar dit mag nimmer ten koste gaan van de ontwikkeling van het individu…
Wil je ook verder werken aan jouw ontwikkeling? Dat kan bij ons uitstekend. Voor meer informatie zie onze website, of mail naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties