logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Nieuw trainingsblok start op zondag 27 november

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Nieuw trainingsblok start op zondag 27 november

Nieuw trainingsblok start op zondag 27 november

20160415_164523-1De Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) is inmiddels dé meest bekende en toonaangevende organisatie in Midden-Nederland op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal. Hierbij ligt het accent op talentherkenning en talentontwikkeling. Veel speelsters in verschillende leeftijdscategorieën trainen samen en spelen ook samen de wedstrijden om het talent verder vorm te geven. Dit doen zij naast het trainen en spelen van wedstrijden bij hun eigen vereniging.
Op 27 november 2016 start de UVVA met een nieuw trainingsblok welke bestaat uit 9 activiteiten in de vorm van trainingen en wedstrijden.
Speelsters die interesse hebben om zich op een hoger niveau te ontwikkelen kunnen zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier.
Deze is te vinden aan de linkerzijde van onze website www.uvva.nl onder de button “Aanmelden”. Vul het zo snel mogelijk in en mail het naar info@uvva.nl.
Het volledige overzicht van alle blokken in dit seizoen zijn eveneens op de genoemde pagina terug te vinden.
Afhankelijk van hun niveau kunnen speelsters worden opgenomen in één van de Talententeams van UVVA Utrecht u13, u15 en u17 welke deelnemen aan de internationale competitie met bekende clubs uit binnen- en buitenland. Ook voor de wat minder talentvolle speelsters heeft de UVVA een trainingsprogramma en zullen zij tussentijds een vriendschappelijke wedstrijd spelen. Wie weet wat dat oplevert!
Ga voor de aanmelding naar www.uvva.nl. Voor vragen; stuur een mail naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties