logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Nog veel meer voetbal in het nieuwe seizoen!

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Nog veel meer voetbal in het nieuwe seizoen!

Nog veel meer voetbal in het nieuwe seizoen!

uvva folderDe Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) is dé toonaangevende organisatie in Midden-Nederland op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal. Hierbij ligt het accent op talentherkenning en talentontwikkeling. Veel speelsters in verschillende leeftijdscategorieën trainen samen en spelen ook samen de wedstrijden om het talent verder vorm te geven. Dit doen zij naast het trainen en spelen van wedstrijden bij hun eigen vereniging.
Op zondag 1 oktober 2017 start de UVVA bij DESTO in Vleuten met een nieuw trainingsblok welke bestaat uit 9 activiteiten. Speelsters die interesse hebben om zich op een hoger niveau te ontwikkelen kunnen zich aanmelden door middel van het inschrijfformulier. Deze is te vinden aan de linkerzijde van onze website www.uvva.nl onder de button “Aanmelden”. Vul het zo snel mogelijk in en mail het naar info@uvva.nl.
Terug van weggeweest zijn de UVVA Meisjesvoetbaldagen tijdens de schoolvakanties. Nadere informatie over de Voetbaldagen zal in diverse media worden gepubliceerd. Kortom; nog veel meer voetbal in het nieuwe seizoen!
Voor overige vragen; stuur gerust een mail naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties