logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA kiest voor kleding Liona Soccer

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA kiest voor kleding Liona Soccer

UVVA kiest voor kleding Liona Soccer

ShirtDe komende drie seizoenen speelt de Utrechtse  Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) in kleding van Liona Soccer, The First  Female Soccer brand. De UVVA kiest bewust voor het nog jonge kledingmerk  dat bezig is aan een stevige opmars in het vrouwenvoetbal.
Waarom nu kiezen voor Liona Soccer?
John Kaersenhout van de UVVA: “Wij merken dat meiden steeds meer letten  op kleine details van de kleding. De tijd is voorbij dat je meiden met een  slimfit jongens-tenue het veld in kunt sturen. Het EK succes betekent nog  meer aandacht voor vrouwenvoetbal dus ook toenemende aandacht voor kleding. Wij hebben met de ontwerpers van Liona Soccer elk detail van het  shirt kunnen uitwerken. Leonne Stentler van Liona Soccer, is een voormalig  international. Met haar jarenlange ervaring in de top van het vrouwenvoetbal  weet zij als geen ander wat meiden belangrijk vinden aan voetbalkleding. Dat  zie je terug in het ontwerp.”
Waar verschilt de kleding dan ten opzicht van de jongens?
“Denk aan beter getailleerd, dus op basis van een vrouwenlichaam, kleine  details op het shirt, een elastische binnenbroek, de lengte van de broek, de  trainingspakken die beter aansluiten op het lichaam, dat soort zaken. Liona  Soccer maakt een tenue dat je wil hebben, dat is iets anders dan een mooi shirt. En dat doen ze ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.”
Gaan we de kleding van Liona Soccer nog meer zien op de Nederlandse  voetbalvelden?
Leonne Stentler, founder van Liona Soccer: “Jazeker. We krijgen steeds meer  aanvragen. Het EK heeft daar zeker bij geholpen. We zijn met de UVVA in  contact gekomen op het Liona Meiden Top Toernooi in juni van dit jaar bij  WSC Waalwijk. UVVA biedt ons dat platform waar Liona Soccer steeds naar  op zoek is. Wij willen in beeld komen bij zoveel mogelijk clubs. Onze kleding  is al te zien in de top van het Nederlandse Vrouwenvoetbal bij FC Twente en  Telstar (VV Alkmaar). En vanaf dit seizoen zullen ook de ADO Den Haag  vrouwen in Liona gaan spelen. Maar ook grote clubs zoals DSVP en ASV  Wartburgia kiezen voor het vrouwenmerk. Speelsters op weg naar de top  zitten bij de UVVA, dus zo’n schakel past bij onze ambitie. De UVVA-meiden  op het veld zijn onze ambassadrices. Dat merken we nu al in de aanvragen.”
De Utrechtse Voetbal Academie (UVVA) is een voetbalacademie die  trainingen geeft en oefenwedstrijden organiseert. UVVA biedt ruimte voor  meiden die hun talenten extra willen ontwikkelen, maar richt zich met name  op de betere speelsters in de categorie 9 – 17 jaar. Deskundige trainers verzorgen in groepen de training. Ook is er een speciaal  trainingsprogramma voor keepsters. De academie werkt met een vaste groep
van gediplomeerde train(st)ers met jarenlange ervaring in het meidenvoetbal.
De trainingen zijn op zondagochtend in Vleuten. Alle speelsters combineren deze trainingen met wedstrijden en trainingen bij hun eigen club. Daarnaast organiseert de UVVA oefenwedstrijden op zondag tegen teams uit  Nederland, Duitsland en België. Diverse speelsters hebben (mede) dankzij de  deskundige begeleiding van de UVVA de weg naar de top gevonden.
Heb je  interesse? Meld je dan voor 1 oktober 2017 aan op www.uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties