logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Zondag 1 oktober start seizoen 2017 – 2018

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Zondag 1 oktober start seizoen 2017 – 2018

Zondag 1 oktober start seizoen 2017 – 2018

Clinic RKAV Volendam en GVVV_2Zondag 1 oktober start de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie (UVVA) het seizoen 2017 – 2018.
UVVA biedt extra trainingen én wedstrijden naast de activiteiten bij de eigen voetbalclub. Plezier staat voorop bij het verbeteren van de voetbalkwaliteiten. Ook dit seizoen zal COV DESTO in Vleuten de locatie zijn op de zondagochtend.
Het seizoen bestaat uit drie blokken. Elk blok bestaat uit een combinatie van trainingen én wedstrijden.
De UVVA heeft een trainingsmethode ontwikkeld welke ervoor zorgt dat speelsters ook daadwerkelijk beter gaan voetballen. Speelsters leren niet alleen de functionele technische vaardigheden, maar zij leren ook het inzicht in het spel te verbeteren. Het spel beter “lezen” betekent; bepaalde spelsituaties sneller herkennen en hierdoor (nog) betere keuzes maken.
Evenals voorgaande jaren is er ook dit seizoen voor keepsters een specifiek programma. Individuele vaardigheden, maar ook de rol binnen het team worden behandeld zodat alle belangrijke facetten van het keepersvak worden aangeleerd.
De UVVA streeft naar een topsportklimaat en een veilige leeromgeving zodat speelsters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit vindt niet alleen binnen de lijnen plaats, maar ook door middel van het organiseren van speciale bijeenkomsten, waarbij speelsters, ouders, belangstellende clubtrainers en (bege)leiders allerlei informatie krijgen om zodoende het spelplezier voor alle betrokkene te vergroten. Trainers en verenigingen zullen actief betrokken worden bij de activiteiten van de UVVA. Wat de UVVA doet, is dus een aanvulling op de genoemde clubactiviteiten.
Verder zullen er regelmatig berichten via social media worden verspreid zodat eenieder die dit wil, op de hoogte blijft van de activiteiten van de UVVA.
Speelsters die (ook) dit seizoen deel uit willen maken van de Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie, kunnen zich vóór 1 oktober opgeven door middel van het inschrijfformulier. Informatie over het eerste blok van seizoen 2017-2018 is uitgebreid terug te vinden op www.uvva.nl. Dit geldt ook voor de éénmalige aanbieding van het voor UVVA speciaal ontworpen LIONA tenue icm met het trainingspak. Voor vragen kunnen belangstellenden een mail sturen naar info@uvva.nl.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties