logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

UVVA ARNHEM organiseert introductiedag bij Eldenia

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / UVVA ARNHEM organiseert introductiedag bij Eldenia

UVVA ARNHEM organiseert introductiedag bij Eldenia

_KL_6099Sinds jaar en dag is de UVVA dé toonaangevende voetbalacademie voor meiden in Utrecht en omstreken. Kort geleden is melding gemaakt van het feit dat de UVVA in samenwerking met vv Eldenia gaat starten met het organiseren van trainingen voor voetbalmeiden in de regio Arnhem en omstreken. Zoals de planning er momenteel uitziet gaan de regionale trainingen in de eerste week van oktober 2018 op de woensdag (na)middag van start. Om voetbalmeiden kennis te laten maken met UVVA ARNHEM, zal in de maand juni bij vv Eldenia een introductiedag worden georganiseerd. Verwachting is dat de introductie in de derde week van juni op woensdagmiddag zal worden gehouden. Ook voor keepsters is er een speciaal programma.

 

Opgeven introductiedag
Heb je interesse om deze dag van dichtbij mee te maken? Stuur dan een mailtje naar info@uvva.nl en vermeld hierbij jouw naam, geboortedatum, vereniging en positie. Zodra de dag is vastgelegd zullen we jou hierover informeren.
Inschrijven voor oktober
Ben je er nu al voor jezelf uit en heb je besloten dat je vanaf oktober wilt gaan deelnemen aan de regionale trainingen van UVVA ARNHEM? Download in dat geval het inschrijfformulier  en mail dit na het invullen van jouw gegevens naar info@uvva.nl. Uiteraard ben je nog steeds welkom op de introductiedag.
UVVA-Inschrijfformulier-2018 versie 19-4-2018
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, ontvang je een bevestiging van aanmelding.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties