logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Lina en Mette Bot

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Lina en Mette Bot

Lina en Mette Bot

Hoi! Ik ben Lina Bot en ik ben 12 jaar. Ik speel bij de UVVA en dat is op de velden van de voetbalclub DESTO in Vleuten (mijn oude club). Niet zo lang geleden ben ik naar een andere voetbalclub gegaan en die heet V.V. De Meern. Ik ben naar een andere voetbalclub gegaan omdat ik wat afwisseling wilde. Ik speel op het veld het liefst rechts voor. Mijn favoriete club is V.V. De Meern. Mijn hobby’s zijn piano spelen, voetballen, tekenen en nog veel meer. Ik hoorde dat een keer op zondag een voetbaltraining was en ik ging het een keer uitproberen en sindsdien zit ik er op. Ik ben begonnen toen ik 8 jaar was. Ik vind de UVVA leuk omdat we leuke oefeningen hebben en iedere keer hebben we wel wat nieuws. Iedere keer heb ik zin in de UVVA en ben dan aan het denken welke oefeningen we nu weer gaan krijgen. Er zijn genoeg niveaus voor iedereen en je krijgt vaak wel kinderen van je zelfde leeftijd. Dat vind ik fijn. Ik heb gekozen voor de UVVA omdat ik het heel leuk vind en iedereen doet altijd ook heel leuk mee. Ik vind de partijtjes heel leuke om tegen elkaar te spelen maar het leukste vind ik denk ik dan nog de nieuwe oefeningen die we nog nooit hebben gedaan. Ik leer het meest van de trainingen dat je trucjes leert met de bal en een tegen een en andere duels. Later wil ik bij een heel goed team waar ik veel van leer en lol mee heb en dat ik ook een klein beetje beroemd word. De oranjeleeuwinnen lijkt mij ook heel leuk maar dat is natuurlijk een kleinere kans. Ik zit altijd te popelen om weer te beginnen en ik vind de trainingen super leuk. De trainers zijn ook aardig en ik heb altijd wel lol met ze maar ze zijn ook heel serieus en dat vind ik ook fijn.

 

Ik ben Mette Bot en zit op de UVVA. Ik ben 12 jaar oud en voetbal bij VV de Meern. Ik zit in team: Jo13-M en mijn positie is in het middenveld, maar soms ook ergens anders. Mijn hobby’s zijn: voetbal, toneel spelen en piano spelen . Ik ben zo’n vier jaar geleden bij de UVVA begonnen, dat is al zo lang geleden dat ik niet meer weet hoe ik er ben gekomen. Ik vind de trainingen heel erg leuk, omdat er veel trainingen worden gedaan waar je heel veel van leert, zoals : techniektrainingen. De sfeer is heel leuk omdat de trainers en trainsters veel grapjes maken, maar ze blijven ook serieus op de tijden wanneer dat moet. Het niveau bij de UVVA vind ik heel fijn , omdat de groepen worden ingedeeld op leeftijden en dan speel je vaak tegen kinderen van hetzelfde niveau. Het niveau van de trainingen is ook goed, we doen namelijk altijd leuke oefeningen zoals: nieuwe, maar ook oefeningen die we steeds herhalen, zodat we er beter in worden. Zelf vind ik eigenlijk alle trainingen leuk , maar het aller leukst vind ik dan toch vaak oefeningen waar je veel met de bal bezig bent of natuurlijk partijtjes. Ik raad jullie allemaal de UVVA aan voor als je beter wilt worden in voetbal!

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties