logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Anne May van Staa | 4 jaar UVVA

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Anne May van Staa | 4 jaar UVVA

Anne May van Staa | 4 jaar UVVA

Hoi, Ik ben Anne May Van Staa en ik ben 12 jaar oud. Ik speel Vanaf mijn 6e voetbal bij de voetbalclub DVSU in Utrecht. Ik speel in de Mo-13 en mijn favorieten plek in het veld is rechtsvoor.

Mijn favoriete voetbalclubs zijn Olympique Lyon, omdat Shanice van de Sanden er speelt, FC Utrecht en Ajax. Mijn hobby is eigenlijk alleen voetballen en dat doe ik het liefst ook de hele dag door. Ik ben bijna 4 jaar terug begonnen bij de UVVA, dat kwam omdat, ik mee deed met mijn team DVSU MF1 bij het DESTO Diva toernooi en door de scouts van de UVVA werd gekozen tot talent van het toernooi en daarmee een cheque won met 4 gratis trainingen en het complete UVVA tenue. Na die trainingen vond ik het heel erg leuk en ben daarom gebleven bij de UVVA. Ik vind de leukste trainingen bij de UVVA, “ de kleine partijtjes met aanpassingen” en ik leer van de techniek trainingen het meest, en vooral meer met mijn linkerbeen spelen.

Mijn droom is om later zelf als trainer voetbaltrainingen te geven, maar het liefst om te spelen in het Nederlands elftal.

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.