logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Maandag - vrijdag 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery

Topvoetbal voor meiden!

06 51 403 995

Top

Tessa en Sam Koelewijn | lekker afwisselend trainen

Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie / Nieuws  / Tessa en Sam Koelewijn | lekker afwisselend trainen

Tessa en Sam Koelewijn | lekker afwisselend trainen

Goalphoto.nl / Goalphoto.

Wij zijn Sam en Tessa Koelewijn. We zijn net 12 jaar geworden. Wij spelen vanaf ons 6e jaar bij IJsselmeervogels in Bunschoten. Nu spelen wij in de Mo15-1. Tessa: ”Ik speel het liefst op het middenveld, maar kan ook in de verdediging en/of aanval. ” Sam: “Mijn positie is aanvaller, spits of rechtsvoor.”

Onze favoriete club is Barcelona. En ik, “Sam” ben ook nog voor Feyenoord, en ik,” Tessa” voor Ajax! Onze hobby is voetballen en voetballen en voetballen en een beetje gamen. Wij zijn ongeveer 3 jaar geleden bij UVVA terecht gekomen, om dat we via, via gevraagd waren om mee te doen aan een Pinkstertoernooi. Sinds die tijd trainen we bij UVVA. We vinden het leuk dat iedereen bij UVVA serieus wil trainen en beter wil worden. Ook vinden we de wedstrijden en toernooien die er af en toe zijn heel leuk. En zo kunnen we ook naast onze eigen trainingsdagen en wedstrijden ook nog op zondag voetballen!

De trainingen worden goed voorbereid door 3 à 4 verschillende trainers, waarvan we ook de training krijgen. Dat maakt het erg afwisselend en leuk. De oefeningen zijn goed afgestemd op ons niveau. We hebben voor UVVA gekozen omdat we het leuk vinden om veel en serieus te trainen.
We vinden vooral de techniekdingen met de bal aan de voet heel leuk. En omdat de oefeningen vaak herhaald worden, worden we er steeds beter in.

Onze droom is toch wel om later bij een topclub te mogen voetballen!

Groeten Sam en Tessa

Delen
John Kaersenhout

Geen reacties

Sorry, het reactieformulier op dit moment niet beschikbaar.